Preorder - Turing Machine (NL) (verwacht oktober 2023)

Uitgever: Le Scorpion Masqué
Boardgamegeek Score: 7.83 (3824 votes)
Boardgamegeek Rank: 449
EAN: 8717371242152
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Prijs: 37,00€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 35.15 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 33.3 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 14
Speelduur Speelduur 20
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Fabien Gridel:Yoann Levet
"Codes zijn een puzzel. Een spel, net als elk ander spel."
Alan Turing in The Imitation Game.
 
Turing Machine is een fascinerend en competitief deductiespel. Het biedt een unieke ervaring van het bevragen van een proto-computer die werkt zonder elektriciteit of enige vorm van technologie, waarmee het de weg vrijmaakt voor een nieuwe generatie deductiespellen. Het doel? Vind de geheime code voordat de andere spelers dat doen, door slim vragen te stellen aan de machine. Met Turing Machine gebruik je een analoge computer met unieke, geponste kaarten.
Het spel biedt meer dan zeven miljoen problemen, van eenvoudige tot verbijsterend complexe combinaties, waardoor de gameplay eindeloos is!
 
Naast de oorspronkelijke competitieve modus kun je krachten bundelen als een team of proberen het spel zelf te verslaan terwijl je solo speelt. Ben je klaar voor een intense cerebrale game-ervaring?
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock