Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Magneetspel Stadslabyrint (1.5+)
  Fraai vormgegeven magneetspel in het thema van het stadse leven met o.a. een rotonde en park   Hiermee kunnen kleine verkeersregelaars aan de slag: de knikkers met het magnetische stokje naar de parkeerplaats brengen, de draaischijf bewegen en zo het verkeer op de rotonde regelen en met de schuifsteen een straat afzetten. De knikkers kunnen naar hartelust worden verplaatst. Materialen: hout, kunststof, metaal. Afmetingen: 25x21,5 cm. Dit speelgoed stimuleert concentratie en de fijne motoriek.   ..
  19,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Rijgspel - Op de boerderij (1.5+)
  Vrij rijgen of volgens de opgavenkaarten? Met dit rijgspel van HABA hebben kleine kampioenen de keuze. Zijn ze met z’n tweeën, dan kunnen ze ook een spannend tastspel spelen en de spelfiguren om de beurt uit het zakje halen.   Inhoud: 2 rijgsnoeren met stal, 1 koe, 1 kalf, 1 paard, 1 veulen, 1 klaverblad, 1 bloem, 1 melkbus, 1 hoefijzer, 4 opgavenkaarten, 1 zakje.   ..
  25,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Naar Bed! (2+)
  Train je geheugen met dit leuke spel van HABA. Slaag jij erin om de dieren snel naar bed te brengen?   Het is de hoogste tijd om naar bed te gaan! Maar het konijn, de beer en de kat kunnen niet slapen, want hun bedden, hoofdkussens en dekens zijn helemaal overhoop gehaald. Bovendien wil elk dier ook absoluut zijn favoriete knuffeldier. Wanneer de kinderen een goed geheugen en een beetje geluk bij het omdraaien van de plaatjes hebben, kunnen de dieren naar bed. Ideaal spel om het thema 'bedtijd' bespreekbaar te maken.   Met 3 dierenfiguren, 3 knuffeldieren, 3 bedjes, 3 hoofdkussens, 3 dekens, 20 plaatjes, 1 aanlegplaat, 1 handleiding.   ..
  11,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Bouwplaats (2+)
  Bruno de Beer heeft de taak van hoofdopzichter op de bouwplaats. De beer houdt alle werkzaamheden goed in de gaten. Maar het is zo druk, dat Bruno goed wat hulp kan gebruiken! Zou jij samen met de beer een huis willen bouwen?   Zoek de juiste kegelplaatjes bij elkaar en breng ze met de kiepwagen naar de bouwplaats. Zo ontstaan stapje voor stapje de funderingsplaat, het metselwerk, het dak en de tuin.   Is het huis af? Supergoed gedaan!   Met dit spelletje leren peuters en kleuters om te ordenen, logisch te redeneren en trainen ze hun geheugen.   ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Visjes vangen (2+)
  Niets zo leuk als visjes vangen! Volg de regels van het spel of speel gewoon met de hengel, de zee en de vrolijke zeebewoners van HABA.   Gooi de dobbelsteen en vang de vis in de bijhorende kleur. Gelukt? Dan krijg je van de vis een stukje speelgoed cadeau dat je in je verzamelkaart mag puzzelen. De beste hengelaar heeft als eerste al het speelgoed verzameld.   Met 1 hengel met worm, 6 zeebewoners, 1 zee = bodem van de doos, 4 verzamelkaarten, 1 symbooldobbelsteen, spelregels.     ..
  24,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Berenhonger (2+)
  Beer heeft echt grote honger. Werp de dobbelsteen en kijk wat je je kleine HABA-beer te eten mag geven. Smakelijk!   Met 1 beer met hoed om overeind te zetten, 12 hapjes puree, 1 bord, 1 lepel, 1 dobbelsteen, spelregels.   ..
  12,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Teddy's Kleuren en Vormen (2+)
  Als kinderen een duik nemen in de liefdevol geïllustreerde wereld van Teddy, leren ze spelenderwijs kleuren en vormen kennen. Twee coöperatieve regelspellen versterken deze vermogens. En niet alleen is het vrij puzzelen heel erg leuk, het bevordert ook de fijne motoriek en het herkennen van details. ..
  12,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Iene, Miene, Mij, in welk huis woon jij? (2+)
  Memory spel Iene, miene, mij, in welk huis woon jij is een leuk geheugenspel met 2 spelideeën voor jonge kinderen. Dit spel heeft eenvoudige meegroeiregels voor langdurig speelplezier. De dieren van de boerderij spelen verstoppertje. Wie heeft zin om ze te zoeken? Twee spelideeën zorgen voor veel afwisseling. Wie goed kijkt en een goed geheugen heeft, kan deze beestachtige zoektocht winnen.   Inhoud: 18 dierplaatjes (3 x haan, hond, kat, koe, schaap, varken), 3 huizen, 2 daken, 1 spelhandleiding.   ..
  9,00€ 11,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Eerste boomgaard (2+)
  Dit is het bekende spel Boomgaard van HABA maar dan aangepast aan de allerkleinsten. Verzamel het fruit voor de raaf ermee vandoor gaat!   Het spelmateriaal is aangepast aan kleine kinderhanden en de mooie houten stukjes nodigen niet alleen uit tot vrij spelen maar stimuleren ook de motorische vaardigheden van je kleintje.   1 raaf, 1 fruitmand, 4 groene appels, 4 rode appels, 4 gele peren, 4 blauwe pruimen, 5 parcourskaartjes, 4 bomen, 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, spelregels.   ..
  24,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Rhino Hero Junior (2+)
  Als een echte superheld speelt Rhino Hero Junior graag hoog spel en daarbij zet hij kleine wereldontdekkers aan om hetzelfde te doen. In drie verschillende spellen oefenen kinderen hun fijne motoriek bij het ordenen en het stapelen, leren ze tellen en verwerven ze inzicht in aantallen. ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Boodschappen doen (2+)
  Ga naar de markt en koop alles wat op je boodschappenlijstje staat in dit leuke spel voor de allerkleinsten van HABA.   Elke speler heeft een boodschappenlijstje met 4 dingen op die je moet kopen. De dobbelsteen bepaalt aan welk marktkraam je mag winkelen. Je kan ook vrij spelen en verschillende rollenspellen rond boodschappen doen uitproberen.   1 marktkraam (bestaande uit: bodem van de doos met inlegstuk, speelbord en decorplaat), 8 kleine muntstukken met kroon, 4 grote muntstukken met ster, 4 HABA-biljetten, 16 artikelplaatjes in 4 categorieën, 4 boodschappenlijsten, 1 dobbelsteen, 1 spelhandleiding.   ..
  22,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Dieren voederen (2+)
  Mijn eerste spellen – Dieren voederen is een beestachtig goed ordenings- en geheugenspel, met 5 grote, goed grijpbare houten stukken in het thema huisdieren. Wat eet de kat, de schildpad of de muis? En welk voer smaakt het konijn en de hond het beste? Daar proberen de kinderen achter te komen door bij het samen-ordenen-spel de dierkaartjes, houten stukken, vormen- en kleurenkaartjes goed te sorteren. Hier kunnen ze alleen samen winnen of verliezen. En bij het voeder-geheugenspel hebben ze een goed geheugen nodig om zo veel mogelijk sets van dierkaartjes en kleurenkaartjes compleet te maken. ..
  11,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock