Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Auteur
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bonbon Party (5+)
  Leuke snoepjes spel van Haba, voor kinderen vanaf 5 jaar!   ..
  6,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Helden van het Maanlicht (5+)
  Red de betoverde kasteeljuwelen! Met leuk 3D-kasteel en fascinerend schuifmechanisme. Met variant voor beginners en gevorderden. Helden van het Maanlicht, stop tovenaar Zirroz en red de edelstenen! Sluip slim door de kasteeltuin en verzamel gekleurde kiezels. Ruil ze op het juiste moment ongemerkt in voor de gestolen schatten. Maar let op: de kleuren moeten passen!   Het wordt geen vredige nacht! In het maanlicht laat tovenaar Zirroz alle edelstenen op magische wijze uit het kasteel zweven.   Probeer de gestolen schatten te redden door jouw gekleurde kiezels om te ruilen voor edelstenen in bijpassende kleur. Wie de meeste edelstenen redt, wint het spel!   • Schuif in d..
  30,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Hongerige Monsters (5+)
  Het buffet is geopend en de monsters willen aanvallen! De kinderen draaien zoveel mogelijk lekkernijen om, om zo snel mogelijk vooruit te gaan. Maar pas op: tussen alle lekkernijen zijn gerechten verstopt die veel monsters helemaal niet lekker vinden! Het draait erom te onthouden waar die liggen. Wie als eerste terug bij het begin van de buffettafel arriveert, is de winnaar.   ..
  9,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Logic Games: Freddy en Co. (5+)
  Houtworm Freddy en zijn vrienden zijn dol op samen ravotten en stoeien in de groep. Steeds weer ontstaan er nieuwe, grappige en kleurrijke afbeeldingen: hier de omtrek van een rubberen laars, daar die van een bloem, en kijk - een olifant! Hoe moeten de ondeugende wormen aan- en vooral over elkaar gelegd worden om de voorbeelden na te maken? De moeilijkheidsgraad van de 60 opdrachtkaarten stijgt per ronde. Wie lukt het om ze allemaal op te lossen?   ..
  25,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Rechercheur Muis stopt het gespuis (5+)
  De boeven willen uitbreken! Rechercheur Muis is hen op het spoor, maar hij heeft de speurneuzen van de spelers nodig. Wie zat als laatste in de cel met de vluchttunnel? Als de spelers de juiste tip geven, hebben ze de ontsnappingspoging verijdeld en wordt de boef weer gevat. Wie de meeste ontsnapte boeven inrekent, is de winnaar!   ● kan ook als coöperatieve of solovariant worden gespeeld ● met alarm en beweeglijk speelbord voor echte speurneuzen   Inhoud: 1 gevangenis (doos, 3 speelborden, inzetkruis), 15 boevenplaatjes, 1 vluchtauto, 4 vergrootglazen, 4 boevendossiers, 1 alarmsysteem (geluiddeksel), 1 rechercheur Muis (houten draaifiguur), 1 dobbelsteen, 44 beloningssterren, 1 handleiding Materiaal :Een verdraaid spannend..
  12,00€ 16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Monza Jubileumeditie (5+)
  De 20ste jubileumeditie van Monza, een razend spannend en razendsnel dobbelspel waarbij jij als eerste de finish moet zien te bereiken.   Met een beetje geluk en een hoop strategie win jij misschien wel de grote prijs van Monza! Bij dit razend spannende dobbelspel is het de bedoeling dat je jouw raceauto het snels over de baan manouvreert. Rol de zes dobbelstenen en de kleuren die je gooit zijn de vakjes die je mag gebruiken om te racen en andere coureurs in te halen. Welke kleuren je dobbelt is geluk, maar de ware strategie zit hem in hoe je de kleuren gebruikt. Bij de juiste volgorde kun je je tegenspelers met gemak bijhouden, inhalen of zelfs op ze uitlopen, maar bij de verkeerde volgorde maak je geen kans op de beker. Een razend spannend en vooral razendsnel spe..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Toverketel (5+)
  Verzamel de tovenaarsleerlingen rond de Toverketel. Door de juiste ingrediëntenkaartjes te draaien, maken ze een reeks elixirs. Wie als eerste de juiste mix van toverdrankjes brouwt, wint. Aan de slag!   ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Dappere dwergen (5+)
  De spelers tikken met de hamer waardevolle schatten van de doos af. Om de opdrachten te vervullen, moeten ze telkens het juiste aantal en soort edelstenen verzamelen. Maar wees voorzichtig: wie te hard tikt, maakt draak Dragomir wakker en verliest zijn buit! Wie als eerste zijn 4 karretjes helemaal vult, is de winnaar.     ..
  16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mini Dier op Dier (5+)
  Een bijzondere mini-variant van het behendigheidsspel Dier op Dier, waarbij je dierfiguren op elkaar stapelt - zeer geschikt voor onderweg en op vakantie.   Heb jij een vaste hand en genoeg concentratie? Je gaat het nodig hebben voor dit leuke spel!  Dier op Dier is een klassieker van HABA, waarbij de spelers hun houten dierfiguren op moeten stapelen tot ze al hun figuren kwijt zijn. Dobbel om te zien of je een figuur mag stapelen en zet deze voorzichtig op de krokodil en de andere figuren. Wees voorzichtig, want als het valt heb je verloren.  Deze nieuwe mini-versie is al even leuk, maar ook nog eens heel makkelijk mee te nemen. Dankzij het mooie blikje met een handzaam formaat, past het spel met gemak..
  9,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Richard Ridderslag (5+)
  Wil je graag even sterk, dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moet je als schildknaap de koninklijke opdrachten uitvoeren en laten zien dat je een goede speurneus hebt!   Spoor reuzen, draken, heksen en andere gevaren op! Als het je lukt om de landschapskaartjes heel slim bij elkaar te leggen en zo de opdracht uit te voeren, kan je uiteindelijk als winnaar zegevieren!     ..
  12,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Rhino Hero: Super Battle (5+)
  Rhino Hero en zijn superheldhaftige vrienden beleven een boel avonturen op de wolkenkrabber van kaarten. Maar wees voorzichtig: hoe meer kaarten er als muren en vloer worden gelegd, hoe hoger de wolkenkrabber wordt en hoe harder hij gaat wiebelen. Wie handig is met de dobbelsteen, laat zijn superheld hoog naar boven klimmen en verdedigt zijn plaats in de dobbelsteen-gevechten tegen andere spelers. Er zijn echter Spider Monkeys die de wolkenkrabber doen wankelen.   https://youtu.be/OjP2x8MOc0I ..
  27,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Slakkenrace (5+)
  Klaar voor de slakkenrace? Met een beetje dobbelgeluk en enkele handige zetten staan jouw slakken misschien als eerste op het erepodium!   Bij de glibberige slakkenwedstrijd in de moestuin van mevrouw Meier bewegen Sebastian Slak, Gloria Glibber en de andere slakken zich langzaam vooruit. Toch slagen ze erin over elkaar te kruipen of elkaar voorbij te glijden.   Kijk op je wedstrijkaartje om te bepalen welke 3 slakken voor jou op het podium moeten eindigen. Rol om beurten met de dobbelstenen en zet afhankelijk van het resultaat een slak vooruit op het spelbord.   Het spel is afgelopen wanneer er 3 slakken op het podium beland zijn. Vergelijk dit resultaat met jullie wedstrijdkaar..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove