Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Auteur
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Rechercheur Muis stopt het gespuis (5+)
  De boeven willen uitbreken! Rechercheur Muis is hen op het spoor, maar hij heeft de speurneuzen van de spelers nodig. Wie zat als laatste in de cel met de vluchttunnel? Als de spelers de juiste tip geven, hebben ze de ontsnappingspoging verijdeld en wordt de boef weer gevat. Wie de meeste ontsnapte boeven inrekent, is de winnaar!   ● kan ook als coöperatieve of solovariant worden gespeeld ● met alarm en beweeglijk speelbord voor echte speurneuzen   Inhoud: 1 gevangenis (doos, 3 speelborden, inzetkruis), 15 boevenplaatjes, 1 vluchtauto, 4 vergrootglazen, 4 boevendossiers, 1 alarmsysteem (geluiddeksel), 1 rechercheur Muis (houten draaifiguur), 1 dobbelsteen, 44 beloningssterren, 1 handleiding Materiaal :Een verdraaid spannend..
  16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Monza Jubileumeditie (5+)
  De 20ste jubileumeditie van Monza, een razend spannend en razendsnel dobbelspel waarbij jij als eerste de finish moet zien te bereiken.   Met een beetje geluk en een hoop strategie win jij misschien wel de grote prijs van Monza! Bij dit razend spannende dobbelspel is het de bedoeling dat je jouw raceauto het snels over de baan manouvreert. Rol de zes dobbelstenen en de kleuren die je gooit zijn de vakjes die je mag gebruiken om te racen en andere coureurs in te halen. Welke kleuren je dobbelt is geluk, maar de ware strategie zit hem in hoe je de kleuren gebruikt. Bij de juiste volgorde kun je je tegenspelers met gemak bijhouden, inhalen of zelfs op ze uitlopen, maar bij de verkeerde volgorde maak je geen kans op de beker. Een razend spannend en vooral razendsnel spe..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Toverketel (5+)
  Verzamel de tovenaarsleerlingen rond de Toverketel. Door de juiste ingrediëntenkaartjes te draaien, maken ze een reeks elixirs. Wie als eerste de juiste mix van toverdrankjes brouwt, wint. Aan de slag!   ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Dappere dwergen (5+)
  De spelers tikken met de hamer waardevolle schatten van de doos af. Om de opdrachten te vervullen, moeten ze telkens het juiste aantal en soort edelstenen verzamelen. Maar wees voorzichtig: wie te hard tikt, maakt draak Dragomir wakker en verliest zijn buit! Wie als eerste zijn 4 karretjes helemaal vult, is de winnaar.     ..
  16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mini Dier op Dier (5+)
  Een bijzondere mini-variant van het behendigheidsspel Dier op Dier, waarbij je dierfiguren op elkaar stapelt - zeer geschikt voor onderweg en op vakantie.   Heb jij een vaste hand en genoeg concentratie? Je gaat het nodig hebben voor dit leuke spel!  Dier op Dier is een klassieker van HABA, waarbij de spelers hun houten dierfiguren op moeten stapelen tot ze al hun figuren kwijt zijn. Dobbel om te zien of je een figuur mag stapelen en zet deze voorzichtig op de krokodil en de andere figuren. Wees voorzichtig, want als het valt heb je verloren.  Deze nieuwe mini-versie is al even leuk, maar ook nog eens heel makkelijk mee te nemen. Dankzij het mooie blikje met een handzaam formaat, past het spel met gemak..
  9,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Richard Ridderslag (5+)
  Wil je graag even sterk, dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moet je als schildknaap de koninklijke opdrachten uitvoeren en laten zien dat je een goede speurneus hebt!   Spoor reuzen, draken, heksen en andere gevaren op! Als het je lukt om de landschapskaartjes heel slim bij elkaar te leggen en zo de opdracht uit te voeren, kan je uiteindelijk als winnaar zegevieren!     ..
  12,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Rhino Hero: Super Battle (5+)
  Rhino Hero en zijn superheldhaftige vrienden beleven een boel avonturen op de wolkenkrabber van kaarten. Maar wees voorzichtig: hoe meer kaarten er als muren en vloer worden gelegd, hoe hoger de wolkenkrabber wordt en hoe harder hij gaat wiebelen. Wie handig is met de dobbelsteen, laat zijn superheld hoog naar boven klimmen en verdedigt zijn plaats in de dobbelsteen-gevechten tegen andere spelers. Er zijn echter Spider Monkeys die de wolkenkrabber doen wankelen.   https://youtu.be/OjP2x8MOc0I ..
  27,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Slakkenrace (5+)
  Klaar voor de slakkenrace? Met een beetje dobbelgeluk en enkele handige zetten staan jouw slakken misschien als eerste op het erepodium!   Bij de glibberige slakkenwedstrijd in de moestuin van mevrouw Meier bewegen Sebastian Slak, Gloria Glibber en de andere slakken zich langzaam vooruit. Toch slagen ze erin over elkaar te kruipen of elkaar voorbij te glijden.   Kijk op je wedstrijkaartje om te bepalen welke 3 slakken voor jou op het podium moeten eindigen. Rol om beurten met de dobbelstenen en zet afhankelijk van het resultaat een slak vooruit op het spelbord.   Het spel is afgelopen wanneer er 3 slakken op het podium beland zijn. Vergelijk dit resultaat met jullie wedstrijdkaar..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Find the code! Fantasieland (5+)
  Houd jij van avontuur? Houd jij van puzzelen? Maar bovenal, houd jij van schatten? Dan is dit spel perfect voor jou!   Puzzel eerst de schatkaart in elkaar, los daarna de raadsels op en kraak zo de code van de schatkist. Dit spannende spel met een leuk fantasy thema kom in een mooi blik dat er uitziet als een schatkist. Hij zit zelfs op slot met een instelbaar cijferslot. Het is een erg leuk spel om in groepen te spelen en stimuleert zelfs de meest verlegen kinderen om lekker mee te doen met het oplossen van de raadsels. Het is goed geschikt voor verjaardagsfeestjes. Stop bijvoorbeeld iets lekkers of leuke kleine cadeautjes in de kist en laat het spel maar beginnen!   Het spel is geschikt voor kinderen van 5..
  15,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Find the code! Pirateneiland (5+)
  Alle hens aan dek piraten, de kapitein zoekt zijn slimste en heldhaftigste puzzelaars.   Hij heeft een oude schatkaart gevonden, maar hij is nog helemaal in stukken! Om de schat te kunnen vinden puzzel je eerst de schatkaart in elkaar. Los daarna de raadsels op en kraak zo de code van de schatkist. Dit stoere spel met een leuk piraten thema zit in een mooi blik dat er uitziet als een echte schatkist. Hij zit zelfs op slot met een instelbaar cijferslot. Het is een erg spannend spel om in groepen te spelen en stimuleert zelfs de meest verlegen piraatjes om lekker mee te doen met het oplossen van de raadsels.   Het is goed geschikt voor verjaardagsfeestjes. Stop bijvoorbeeld iets lekkers of leuke kleine cadeaut..
  15,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Fonkelschat (5+)
  In het leuke spel Fonkelschat van HABA verzamel je zoveel mogelijk fonkelstenen van de ijszuil. Let wel op dat je de juiste stenen kiest!   De Fonkelschat is een wel heel speciale schat: een ijszuil met ingevroren fonkelstenen. Die wil iedereen natuurlijk graag hebben. Verwijder de ene na de andere ijsring om de ijszuil te laten smelten zodat de fonkelstenen naar beneden rollen. Pas op want je kan maar bepaalde fonkelstenen verzamelen. Wie het meeste stenen heeft verzameld is de winnaar.   1 Drakenpapa,1 doosbodem met 4 scheidingswanden, 1 speelbord, 4 drakenkinderen, 9 ijsringen, 90 fonkelstenen (telkens 18 in 5 kleuren), 5 fonkelsteenplaatjes, 1 ijsschotsplaatje, 1 handleiding.   ..
  16,50€
  VerlanglijstWishlist
 • De dino's op het spoor (5+)
  Vind de dino's in het oerwoud van HABA! Wie krijgt het voor elkaar om de gezochte dino's één voor één om te draaien en als eerste het doel te bereiken?   ..
  7,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock