Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Auteur
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Here to Slay: Warrior and Druid Expansion
  Warrior and Druid classes join the fray in this Here to Slay expansion. This game introduces new party leaders, heroes, and dangerous monsters!   https://youtu.be/iVwCYvg3yIU   ..
  16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Sheriff of Nottingham (Second Edition) (NL)
  In het Nederlandstalige bordspel Sheriff of Nottingham bieden de meest succesvolle handelaren in Nottingham de meest exclusieve goederen aan, maar de altijd waakzame Sheriff bewaakt de controlepost tegen dit soort smokkelwaar. Handelaren smokkelen en de Sheriff inspecteert, maar wie mag er passeren en wie wordt er gepakt?   Spelers zijn sluwe handelaren die door middel van bluffen en smeergeld de stad moeten zien binnen te komen. Elke ronde speelt een nieuwe speler de Sheriff die op zoek is naar smokkelwaar en boetes moet betalen voor het inspecteren van eerlijke handelaren, terwijl de handelaren die betrapt worden op smokkelen een boete moeten betalen. Gelooft de sheriff jou bij het aangeven van goederen of zal hij jouw buidel willen inspecteren? Of is het juist beter om s..
  38,50€
  VerlanglijstWishlist
 • 20 Second Showdown
  20 Second Showdown is een vliegensvlug spel voor 5-20 spelers. Eén speler is de scheidsrechter. De anderen verdelen zich over twee teams, gaan tegenover elkaar zitten en zetten zich schrap. Aan het begin van elke ronde zet de scheidsrechter de zandloper terug met een gelijkmatige hoeveelheid zand in elke helft. De scheidsrechter draait de zandloper om en leest de kaart voor. Elke kaart bevat 2 uitdagingen en de scheidsrechter bepaalt welke kant in een ronde wordt gebruikt. “Sta op en doe de YMCA. Stel jezelf netjes voor zonder je mond dicht te doen. Noem drie landen die beginnen met de letter B. Gebruik je eigen sok als handpop. Noem alle dingen op die je vandaag hebt gegeten”. Bij iedere behaalde uitdaging draait de scheidsrechter de zandloper om. Om te winnen, moet je het andere team ..
  23,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Beer Pong!
  Beerpong! Het razend populaire spelletje, waarbij je probeert om een balletje in de bekers van je tegenstander probeert te gooien. Raak? Dan moet de tegenstander deze beker leegdrinken. Het spel bestaat uit 20 bekers, 6 balletjes en een uitbegreide handleiding met de volledige spelregels. Geniet van het spelen van dit spel, maar doe het met mate! Voor 2 tot 4 spelers vanaf 18 jaar. ..
  6,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Jungle Speed Eco
  Speciale, milieuvriendelijke versie van het Jungle Speed spel waarbij de verpakking in een ECO versie (zonder plastic) is veranderd en het zakje met de kaarten is van 100% biologisch katoen. Het spel zelf is verder onveranderd: Grijp de Totem en win!   Je moet zo snel mogelijk al je speelkaarten wegspelen. Dit doe je door aandachtig naar de kaarten op tafel te kijken. Draait een tegenstander een kaart om waarop hetzelfde symbool staat als op de jouwe? Pak dan zo snel mogelijk de totem en raak jouw kaart kwijt. Maar let op, want sommige figuren lijken wel hetzelfde, maar zijn net iets anders!   Snelheid en concentratie zijn essentieel bij het vliegensvlugge Jungle Speed. De speler die als eerst van al zijn kaarten af is, is de winnaar.   Inhoud ..
  17,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Coyote
  Coyote is het kaartspel voor iedereen die van een beetje uitdaging en bluffen houdt. Schat de waarde van alle kaarten in het spel en breng daar een bod op uit. Aan de andere spelers de keus, verhogen of uitdagen?! Eenvoudig en superspannend kaartspel.   Coyote daagt je uit! Coyote is zijn bezittingen kwijt geraakt en daagt je met een blufkaartspel uit om deze terug te verdienen. Als startspeler schat je de waarde van de kaarten in het spel en breng je een bod uit. Omdat niet alle kaarten hun waarden prijsgeven, zul je moeten bluffen. De volgende speler zal een hoger bod uit moeten brengen of je bod moeten uitdagen. Indien je uitgedaagd wordt en je hebt overboden, verlies je van de uitdager. De speciale kaarten in het spel kunnen de waarde van de kaarten in het spel beïnvloe..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • In de palm van je hand
  Opa Leon heeft heel wat herinneringen opgebouwd in z'n leven. Weet jij het kaartje met de juiste herinnering aan te duiden volgens wat je in je hand hebt gevoeld?   Speel Opa Leons herinneringen na met de foto's en voorwerpen uit z'n schatkist. Iemand neemt de rol van opa op en sluit z'n ogen. Een andere speler kiest een kaart en de daarbij horende voorwerpen. Daarmee bootst hij op de hand van opa na wat er op de tekening te zien is.   Kan opa aan de hand van die bewegingen op z'n hand de juiste herinnering terugvinden?   https://youtu.be/3QpoiP0z8UI ..
  26,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Funemployed
  Funemployed is a card-based party game in which everyone's trying to become employed. Apply for real jobs, like astronaut, lawyer or priest, with unreal qualifications, such as a dragon, the ability to speak panda, or a DeLorean. In the game, each player uses his qualifications to convince the other players that he's the best qualified for a job. To do this, players tell the story of why their qualifications make them the best fit for a job by role-playing and acting like they are on an interview. Find innovative ways to use your qualifications and become the most "funemployed" player at the table!   https://youtu.be/ne7GxcC6x2c ..
  25,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Pictures - XL Photos
  60% larger photos This set contains 91 cards with 182 pictures of the original game and one card with a variant rule for experienced players. ..
  11,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Unstable Unicorns (NL)
  Stel een eenhoornleger samen en bedrieg je vrienden want eenhoorns zijn nu je vrienden, dankzij Unstable Unicorns NL! Dit strategisch kaartspel combineert jouw twee van jouw favoriete onderwerpen: eenhoorns en verwoesting. De Engelstalige versie was al een succesvol Kickstarter project en won onder andere de People’s Choice Award bij de 2019 Toy of the Year Awards. Nu eindelijk verkrijgbaar in een Nederlandstalige editie!   Probeer als eerste speler 7 eenhoornkaarten in jouw ‘stal’ (voor je op tafel) te verzamelen. Iedere speler begint het spel met 1 baby eenhoorn in hun stal en tijdens een speelbeurt mag je ofwel een eenhoorn uit je handkaarten in je stal leggen ofwel effectkaarten spelen om je tegenstanders dwars te zitten. Zo kun jij bijvoorbeeld eenhoorns uit ie..
  22,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Detective Club: Noir (FR)
  Detective Club: Noir is a first expansion for critically acclaimed Detective Club.   84 new morvelous illustrations 7 notepads unlimited creativity in every card ..
  17,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Exploding Kittens - Party Pack (NL)
  Deze Exploding Kittens Party Pack is een versie van het populaire kaartspel Exploding Kittens en is geschikt voor maximaal 10 spelers. Dit spel bevat een selectie van kaarten uit het basisspel, kaarten uit de uitbreiding Imploding Kittens en uit de Exploding Kittens App.   Hoe werkt Exploding Kittens? Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt. Dan heb je meteen verloren. Met alle andere kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden.   ..
  26,50€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock