The Number (NL)

Uitgever: Repos Production
Boardgamegeek Score: 6.04 (647 votes)
Boardgamegeek Rank: 7305
EAN: 5425016926789
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: 1 à 2 werkdagen
Prijs: 15,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 13.95 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 20
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2020
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Hisashi Hayashi
Bereid je voor op de sensatie van The Number! Dit nieuwe, minimalistische Japanse bluf- en denkspel past in geen enkele categorie. The Number is een mix van verschillende gameplay mechanieken: bluffen, risico's nemen, maar ook raden (een mechanisme waarbij je op de volgende zetten van je tegenstander anticipeert en je strategie daarop aanpast). Het spel biedt eenvoudige regels en grenzeloze strategieën die je laten bluffen en gissen naar de strategie van je tegenstanders. Mis deze nieuwe spelervaring niet!
 
Elke beurt schrijven alle spelers in het geheim een nummer van 000 tot 999 op hun tegel en onthullen ze deze tegelijkertijd.
 
Het schrijven van een groter getal geeft je meer punten, maar het is ook een riskante gok... want als je een cijfer deelt met een van de kleinere getallen, verdien je geen punten! Naarmate de beurten vorderen, zijn er minder mogelijkheden, waardoor elke beslissing strategischer wordt. Na 2 rondes wint de speler met de hoogste score het spel.
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock