Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme
Auteur
Categorie
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beverbende scoreblokken
  Heb je al zoveel Beverbende gespeeld dat je al door je scoreblokken heen bent? In dit pakket zitten drie aanvullende scoreblokken waarmee alle spelers die hun blok vol hebben gespeeld weer vooruit kunnen. Inhoud: 3 scoreblokken ..
  5,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Flying Kiwis
  Kiwi’s kunnen niet vliegen, maar ze willen wel met vakantie. Dus op naar de platformen en hup, in de fruitkist. Natuurlijk wil iedereen naast zijn beste vriend zitten. Wie slaagt erom zijn kiwi’s op de juiste plaats in de bak te schieten?   In Flying Kiwi’s willen de kleine kiwi’s op vakantie en ver van Nieuw-Zeeland een beetje ontspannen. Maar dat is niet zo eenvoudig… De kiwi’s zijn dan wel vogels, maar ze kunnen niet vliegen! Dus moeten ze iets anders bedenken. De kiwi’s besluiten om zich te verstoppen in een fruittransport. En wat is nou een betere verstopplek dan een kist met kiwi’s? Die worden de hele wereld over vervoerd. De vakantie is gered! In een mum van tijd staan er katapulten klaar om de vogels naar de kisten te schieten. En dat is jullie taak! Help de kiwi’s ..
  9,50€ 16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Willem Wiebeltoren
  In Willem Wiebeltoren bouw je met zijn allen een boomhut, zo hoog mogelijk, één verdieping per keer. De boomhut kan heel snel en makkelijk wankel worden. Daarbij moet je ook nog de bouwadviezen van de raven opvolgen. Enkel door goed samen te werken en de juiste balans op te zoeken is het mogelijk om een boomhut van 12 verdiepingen te maken. Houd je hoofd koel en je handen in bedwang!   Spelers moeten als één team een zo hoog mogelijke boomhut bouwen. Zorg voor de juiste balans en laat je boomhut vooral niet instorten. Hoe hoger de boomhut wordt, hoe groter het instortingsgevaar. Om de boomhut te bouwen gebruik je 2 soorten bouwmateriaal: bouwkaarten en boomstamfiches. Werk als team om je hoogste boomhut te maken of speel tegen elkaar en zorg dat jij de boomhut..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Robbie Robot
  Hoe ver komt Robbie Robot in slechts 4 seconden? Dat ligt er natuurlijk aan hoe snel hij is! Alle spelers vormen één team en proberen samen een gevoel voor tijd en snelheid te krijgen. Met een beetje oefening weet je straks precies waar Robbie stopt. Speel samen of tegen elkaar. Een technisch staaltje werk.   In Robbie Robot is één speler de robot. De speler simuleert de verplaatsing van de robot op de kaart in de richting van de pijl. De speler start met een pieptoon wanneer de robot begint en eindigt met een pieptoon, zodra de robot volgens de spelers gedachte op de plek van bestemming is aangekomen. De speler die de robot speelt mag naast de twee pieptonen niet wijzen of praten met de andere spelers. Bij welk voorwerp op de route is de robot gestopt?  ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Li-La-Lawaai
  In Li La Lawaai moet een speler elke ronde een geluid maken; hoe hard het geluid is, bepaalt hoe ver de auto (met de klok mee) zich langs de cirkel verplaatst. Als een geluid erg zacht is, verplaatst de auto zich slechts 1 veld. Als het geluid heel hard is, dan verplaatst de auto zich 9 velden. De auto rijdt nooit verder dan een hele ronde. Door goed te luisteren naar hoe hard het geluid is, proberen de andere spelers te raden waar de auto heen moet.   In dit geluidenspel moet je het juiste volume vinden. Sis zachtjes als een slang, laat een luide indianenkreet horen, klap in je handen of tik op de tafel. De vos rijdt enkel verder als het geluid met het juiste volume wordt gemaakt. Een betoverend spel voor je oren.   Je moet de vos verplaatsen door ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Rudi Racer
  Speel samen als team (egel, hond en beer) tegen Rudi Racer. Rudi is dan wel heel snel en kan de finish gemakkelijk als eerste bereiken, maar jouw team is slim. Als jullie twee egels gooien, dan krijgen jullie een voordeel om daarmee de race te beïnvloeden. Degene die het eerste de finish bereikt, wint de race: Rudi of het team. Degene die als eerste twee keer wint, wint het spel.   Maak een racebaan door de kaarten in een halve cirkel op tafel te leggen. Begin met de startkaart, daarna de 24 wegkaarten en tenslotte de finishkaart. Leg de teamleden (egel, hond en beer) en Rudi onder de startkaart. Leg de twee dobbelstenen naast de racebaan. Klaar voor de start? De jongste speler mag beginnen.   Rudi Racer is een coöperatief spel voor jonge kinderen. Je gooit met..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • De Betoverde Toren
  Grappig, tactisch geheugenspel voor kinderen. De tovenaar heeft de prinses in de toren opgesloten. Jullie proberen haar te bevrijden. Een van jullie is de tovenaar, de anderen spelen gezamenlijk met Robin. Ga allemaal zo snel mogelijk op zoek naar de door de tovenaar verstopte sleutel. De tovenaar heeft een achterstand omdat hij weet waar de sleutel ligt. Omdat de pionnen magnetisch zijn, klikt de sleutel eraan zodra een pion erboven staat. Heb je de sleutel gevonden, dan probeer je daarna de toren te openen in één van de 6 sleutelgaten. Vind je de goede, dan springt de prinses met een mooie boog uit de toren. Zo niet, dan beginnen jullie opnieuw, maar weten jullie wel welk sleutelgat het niet is! De betoverde toren is zeer eenvoudig, maar de verschillende geheugen- en behendi..
  28,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Ausser Rand und Band
    The assembly line conveys robot heads, legs, and torsos in three colors. Players place dice on these components. Once a robot part leaves the line, the dice deposited on them also go tumbling down. This way, the assembly line determines by dice roll which player is entitled to the respective robotic body part.   By using additional dice placed at the edge of the line, players can modify the line in order to gain advantages in the "production chain". The player who uses the "rolled-off-the-line" robot body parts to assemble as many robots as possible — and, if possible, of only one color — wins the game.   Ausser Rand & Band is a super-light family game with a highly stimulative nature, unique equipment, and non-stop playing fun.   ht..
  28,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Toc Toc Woodman (aka Click Clack Lumberjack)
  A dexterity game where nine plastic tree segments are stacked up. Each tree segment has four bark sections around it. On their turn, a player gets two taps with the axe to try and knock off pieces of bark from the tree segments for one point a piece. But be careful, if a tree segment comes down it's minus 5 points! A quick unique dexterity game. https://www.youtube.com/watch?v=l1_t_5_dX2U ..
  25,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Click Clack Lumberjack
  A dexterity game where nine plastic tree segments are stacked up. Each tree segment has four bark sections around it. On their turn, a player gets two taps with the axe to try and knock off pieces of bark from the tree segments for one point a piece. But be careful, if a tree segment comes down it's minus 5 points! A quick unique dexterity game.   https://youtu.be/l1_t_5_dX2U ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Beverbende
  In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.   Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook te combineren met Beverclan.   https://youtu.be/uOepDAjETBA ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Bye Bye Mr. Fox!
  Bye Bye Mr. Fox!​ is a co-operative game that teaches young players about teamwork and strategy. Work together to help the hens keep their eggs safe from the cunning Mr. Fox! Spin the spinner to see what will move this turn: an egg, a chicken, or Mr. Fox? Move three eggs into each hen's house to win!   https://youtu.be/HjvNW9nogxE ..
  20,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock