Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Categorie:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Auteur
Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Lecker Lava (EN/DE)
  Lecker Lava heeft een driedimensionaal speelveld waarin lava fiches uit de vulkaan stromen - en het liefst in je mond!   De chips zijn verborgen onder het speelbord en slechts gedeeltelijk zichtbaar. Elke ronde gooit één persoon met een dobbelsteen, trekt zoveel nieuwe lava chips uit de zak en duwt ze in het speelveld. Maar voordat ze dit doen, plaatst elke speler zijn driedimensionale kartonnen draak, die voorzien is van een wijd opengesperde bek, voor een van de openingen op het speelbord. Idealiter tuimelen de meest waardevolle lava fiches in je mond, en vermijd je de grijze omdat deze koude stukjes lava je aan het einde van het spel een waardevol puntenfiche kosten.   Als er niet genoeg lava in de zak overblijft om er in de huidige ronde uit te gieten, eind..
  20,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Unlock! Kids Avonturen uit het Verleden
  Escape games voor jonge detectives, gebaseerd op de bestseller Unlock! Vanaf 6 jaar, geen app nodig en eenvoudig te leren door het bijgeleverde introductiespel. 3 verhalen vol puzzels, met elk 2 avonturen! De eerste is De geheimen van Hatsjepsoet. Ontdek geheimen van de koningin van Egypte en een van de eerste vrouwen die een heilige farao was. Het tweede mysterie is Prehistorische Ommetjes. Bezoek een wereld van erg lang geleden. Doorzoek de grotten om hun ware kleuren te ontdekken en onderzoek de langharige dief. En als laatste zit Welkom in Goudstad in de doos. Daarin vind je een oude goudmijn en ... een bankoverval! Welkom in de wereld van het legendarische Wilde Westen! ..
  24,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Dobble - Anarchy Pancakes
  Iedereen krijgt een aantal pannenkoekkaarten met allerlei vreemde toppings erop. Match jouw toppings met die van andere spelers om hen te dwingen jouw pannenkoeken te nemen.   Maar pas op! Hoe minder pannenkoeken je hebt, hoe lastiger het wordt om dezelfde toppings te vinden. O, en iedereen doet dit allemaal zo snel mogelijk en OP HETZELFDE MOMENT!!!   De speler die er als eerste in slaagt om al zijn pannenkoeken weg te spelen, verdient een klontje boter. En de eerste speler met twee klontjes boter, wint het Dobble - Anarchy Pancakes spel!   ..
  16,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Diced Veggies (NL)
  Er staat iets lekkers te koken in de keuken en als getalenteerde chef-kok is het aan jou om de juiste ingrediënten zorgvuldig te verwerken tot culinaire meesterwerken. Bereid een grote verscheidenheid aan recepten uit de hele wereld en hype ze om extra lof te verdienen!   In Diced Veggies hanteer je om beurten het hakmes, waarbij je de ingrediënten van het gemeenschappelijke hakblok snijdt en toewijst aan de recepten waaraan je werkt. Dit unieke mechanisme om grondstoffen te verzamelen is de sleutel tot jullie heerlijke succes. Je moet niet alleen rekening houden met de specifieke groenten die je recepten nodig hebben... je kunt maar een beperkt aantal ogen pakken met elk hakje en met de juiste dobbelstenen kun je allerlei kwijlwaardige hypes vrijspelen om de score ..
  26,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Flamme Rouge BMX
  Flamme Rouge BMX is a nail-biting racing game.   Players race on their BMX-bikes around the local backyard to be the first over the goal line, but it's not a Sunday stroll! This is a tight race over one round where you jump over ramps, skid over gravel, and press on when thunder strikes.   Oh, and pace yourself! If you keep pushing your limits, you might have to catch your breath while others swoop by. Exciting times for kids...and grown-ups.   https://youtu.be/4v5U5LRweE0 ..
  35,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Karak Goblin (NL)
  Ontdek de helden van Karak in 3 dimensies! Deze gelimiteerde serie figuurtjes verrijkt je Karak-spellen door de silhouetten van de spelers en hun bases te vervangen.   Er zijn er zes en ze kunnen worden geschilderd voor meer realisme.   Vereist het basisspel Karak om te kunnen spelen. ..
  15,00€
  VerlanglijstWishlist
 • CoraQuest (NL)
  CoraQuest is een spannend en toegankelijk coöperatief dungeon crawling game voor één tot vier personen vanaf zes jaar.   In CoraQuest werken de spelers samen om vier avonturiers door een kerker te leiden, vallen te ontwijken, schatten te vinden, tegen monsters te vechten en soms een kabouter genaamd Kevin te redden.   CoraQuest is een spel dat kinderen en volwassenen samen kunnen spelen en waar ze evenveel plezier aan beleven. Het is ook een spel dat de creativiteit stimuleert - het biedt aanmoediging en begeleiding bij het maken van helden, monsters en avonturen om CoraQuest je eigen te maken.   Al het tekenwerk in CoraQuest is gebaseerd op kindertekeningen, waarvan een groot deel ons is toegestuurd vanuit de hele wereld door de ge..
  42,00€
  VerlanglijstWishlist
 • 4 eerste puzzels: In de weide (2+) (schade)
  Een leuke verzameling puzzels voor kinderen vanaf 2 jaar, met 4 puzzels van 2 tot en met 4 stukjes in een schattig dierenthema   Op de weide vind je de meest bijzondere diertjes! Deze verzameling bestaat uit 4 verschillende puzzels van 2 tot en met 4 stukjes. De puzzelstukken zijn lekker groot waardoor de puzzel gemakkelijk te maken is. Ondanks dat zijn de puzzels erg leuk om te maken en bevorderen ze de fijne motoriek. Op de puzzels staan vier vrolijke diertjes vormgegeven op een vrolijke en kleurrijke manier. Dit is een perfect cadeau voor de allerjongste puzzelfanaten!   ..
  4,00€ 6,00€
  VerlanglijstWishlist
 • My First Stone Age
  Travel to the past with Jonon and Jada, two stone age children, to rediscover how the first humans settled the world around them.   In My First Stone Age, a children's version of the Stone Age family game, the players collect goods and build their own settlement.   Players first explore the location of forest tokens surrounding the village. Flipping a forest token over indicates the movement of the player's meeple to an action spot on the board. Gather or trade resources, visit the construction site or get a helper token for the kid's dog Guff who will fetch any resource when it's time to build a hut. The construction site is where huts can be build. Each requires a different set of resources. A visit the to construction site also resets the forest tokens: Flip..
  40,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Smart Games - Colour Code
  Kies één van de 100 opdrachten en bouw deze na door de juiste plaatjes te combineren.   Dit spel lijkt eenvoudig, maar toch is het resultaat telkens weer verrassend voor kinderen én volwassenen!     18 doorzichtige plaatjes met vrolijk gekleurde vormen, handige houder, boekje met opdrachten en oplossingen.     Bekroond met: Winnaar "Speelgoed van het Jaar" 2009 (België), South African Toy Awards 2009 (1st - educational and 3th place - overall)    ..
  28,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Smart Games - Cubiq
  Een puzzel met patronen… In 3D!   Kun je 3D-patronen maken met de 8 kleurrijke puzzelstukjes en hun 8 witte tegenhangers? Zet je ruimtelijk inzicht, logica en deductievaardigheden aan het werk terwijl je in elke uitdaging kubussen met een uniek kleurenpatroon maakt!   ..
  28,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Zingo!
  ZINGO!® is een leuk en interactief spel en een snelle en leerzame variant op het klassieke bingo. Spelers wachten met spanning op hun kans om de ZINGO Zinger te schuiven! Zinger en onthul nieuwe fiches. De speler die als eerste alle velden op zijn ZINGO! kaart bedekt, is de winnaar! ZINGO! fiches en kaarten hebben afbeeldingen en woorden, het spel is dan ook geschikt voor pre-lezers en beginnende lezers. Voor kinderen vanaf 4 jaar voor 2 tot 6 spelers Speeltijd: 15-20 minuten De spellen van Ravensburger hebben één ding gemeen: ze zijn van een goede kwaliteit en geven veel speelplezier. Ontdek de spannendste en leukste spellen voor groot en klein. Wat is leuker dan spellen spelen met mensen uit je vrienden- en familiekring? Spelletjes doen brengt mensen samen en verbindt generaties. . On..
  30,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove