Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Categorie:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Auteur
Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • SmartMax: 6 neutrale ballen
  Uitbreidingsset met zes extra metalen ballen voor nog meer SmartMax fun! ..
  12,00€
  VerlanglijstWishlist
 • SmartMax: Mega Ball Roll
  Bouw de ultieme ballenbaan met 74 onderdelen! Of maak andere gekke machines en laat de ballen rollen. Deze magnetische constructieset bevat niet alleen speciale onderdelen zoals buizen maar ook speciale X-vormige staven met 4 magnetische uiteinden.   SmartMax stimuleert:   Hand-oog coördinatie Logisch denken Kleurherkenning Vormherkenning in 2D & 3D Samen spelen Tellen Fantasie Creativiteit ..
  131,00€
  VerlanglijstWishlist
 • SmartMax: Build and Roll
  Bouw je eigen constructies en breng de bal aan het rollen met SmartMax Build & Roll. Met deze set oefen je visuele en ruimtelijke skills.   Met de SmartMax Build & Roll - 44 pcs ontdek je alles over magnetisme! Kijk hoe de ballen en staven aan elkaar klikken door het magnetische effect en laat daarna de ballen rollen door de ballenbaan! Bouw de leukste constructies met deze Build en Roll set van Smartmax en kijk of de ballen naar beneden willen rollen! Spelen met de set stimuleert de ontwikkeling van creativiteit en laat kinderen kennismaken met magnetisme. ..
  82,00€
  VerlanglijstWishlist
 • SmartMax: My First Animals
  ..
  5,50€
  VerlanglijstWishlist
 • SmartMax: My First Elephant
  ..
  5,50€
  VerlanglijstWishlist
 • SmartMax: My First Tractor Set
  Met de My First Tractor set van SMARTMAX hebben kinderen een geweldige eerste kennismaking met de boerderij! Bouw de kleine tractor in elkaar, waarmee je daarna kunt spelen. Laat de boer de paarden vervoeren in de tractor of zet ze binnen het hek neer op de grond. Je kunt de paarden ook wisselen. De paarden zijn bruin en grijs, maar je kunt er ook een bruingrijs en een grijsbruin paard van maken! Kinderen kunnen bouwen en hun fantasie de vrije loop laten met deze set en ze zullen gegarandeerd uren speelplezier beleven! De aanhanger is aan de tractor te koppelen dankzij de magneten en ze kunnen allebei rijden. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. ..
  38,50€
  VerlanglijstWishlist
 • SmartMax: korte en lange staven
  Uitbreidingsset met zes extra magnetische staven en zes extra, lange magnetische staven. ..
  25,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Skip-Bo Junior
  Skip-Bo Junior kaartspel. Kaartspel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar. Uitleg spel: In dit spel leggen spelers kaarten van 1 tot 10 vanuit hun eigen stapel op de stapel in het midden van het speelveld. Wie als eerste al zijn kaarten heeft weggespeeld, wint. Er zijn twee spel niveaus. ..
  10,00€
  VerlanglijstWishlist
 • UNO: All Wild!
  Elke kaart is een keuzekaart in UNO Wild!   Speel snel zonder kleuren of cijfers te matchen, zoals in klassiek UNO. Met de keuzekaarten in de pakstapel wordt het spel extra spannend: keer om, beurt overslaan, dubbel overslaan, neem-twee en neem-vier, handwissel en twee uitdelen. Vergeet niet dat als spelers nog één kaart hebben, ze 'UNO!' moeten roepen. Een geweldig cadeau voor UNO-fans vanaf 7 jaar. ..
  10,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mysterium Kids - De schat van Kapitein Boe
  Een fantastische schat is verborgen in het oude verlaten landhuis! De geest van kapitein Boe dwaalt door het gebouw en zal je helpen met behulp van een reeks geluiden. Omdat hij niet kan praten, gaat hij een tamboerijn gebruiken! Space Cow en Libellud slaan de handen in elkaar om een versie voor kinderen vanaf 6 jaar van het Mysterium spel op de markt te brengen! De Schat van Kapitein Boe is een coöperatief deductiespel waarbij je samen de schat wint, of verliest als je niet kunt begrijpen wat de geest je probeert over te brengen. ..
  29,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Toko Island
  You sail with your friends to this mysterious island filled with buried treasures. Since you discovered the map to this paradise, you have been returning regularly to bring back precious items for your friends, researchers and scientists.   Be efficient and find them all before you run out of tools. Use your memory, carefully choose the tools that will allow you to search for the treasures on the island.   Use your deductive skills to find the best way to use the tools on your boat and earn legendary achievements. These achievements can be kept as a souvenir in a trophy booklet. In Toko Island, the characters and items are real and explained in the rules.   Learn what Josephine Kablick is known for, what a graphoscope is used for and where the term..
  25,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Colorino (2+)
  Ravensburger Colorino – Het kleurrijke kinderleerspel!   Colorino is het kleurrijke kinderleerspel dat je kleintje van twee spelenderwijs kleuren leert herkennen en de fijne motoriek stimuleert.   Wanneer je twee bent, valt er nog zoveel te ontdekken in de wereld. Welke kleuren er zijn, bijvoorbeeld. Colorino helpt je kindje kleuren spelenderwijs te leren herkennen, te sorteren en toe te passen op verschillende onderwerpen. De extra grote stenen stimuleren de fijne motoriek, de verschillende kleuren en plaatjes bevorderen de waarneming.     Zo speel je met Colorino   Om te beginnen zoek je een plaatje uit. Je kunt kiezen uit zes vrolijke voorbeelden, zoals een vis, een boot, een vlinder, een vogel of een huis. Elk voorbeeld he..
  23,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock