Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Categorie:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Auteur
Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • De Kwakzalvers van Kakelenburg Junior (NL)
  Grabbel naar het juiste voer om je rijdier zo snel mogelijk naar de finish te leiden! Juniorvariant van het populaire bordspel De Kwakzalvers van Kakelenburg.    ·       Juniorvariant van het populaire Kwakzalvers van Kakelenburg ·       Uniek bagbuilding-mechanisme voor het hele gezin ·       Verschillende varianten voor beginners en gevorderden   https://youtu.be/4ePz7EuCjW4 ..
  38,00€
  VerlanglijstWishlist
 • UNO: Jurassic World
  Het is het UNO kaartspel dat iedereen kent en waar iedereen gek op is, maar nu met afbeeldingen uit Jurassic World Dominion. Spelers moeten al hun kaarten wegspelen door kleur, nummer en symbool te matchen, maar als iemand een actiekaart met een dinopictogram gebruikt, blokkeert de speciale regel 'Rennen!' de actie! En net zoals 145 miljoen jaar geleden mag een speler niet vergeten 'UNO' te roepen als hij of zij nog maar één kaart over heeft! Een geweldig cadeau voor liefhebbers van kaartspellen en fans van Jurassic World van 7 jaar en ouder. Kleuren en versieringen kunnen afwijken. ..
  10,00€
  VerlanglijstWishlist
 • UNO: Super Mario Bros
  Doe mee met Mario, Luigi en al hun vrienden voor een spelletje UNO. Het is de UNO waar je van houdt, maar deze versie bevat ook een speciale Mario Super Star Card die je personage onoverwinnelijk maakt. Nadat een andere speler een Draw 4- of Draw 2-kaart heeft gespeeld, speel je de Super Star-kaart om de kaartkracht terug naar die speler te sturen. En twee aanpasbare kaarten zorgen voor nog meer spelveranderende momenten en helpen tegenstanders te verslaan. Scoor punten door als eerste alle kaarten in je hand kwijt te raken. Eerste speler of team tot 500 overwinningen. Als je nog maar één kaart hebt, vergeet dan niet "UNO" te roepen. Bevat 112 kaarten plus instructies.   Voor 2 tot 10 spelers vanaf 7 jaar. Makkelijk op te pakken, onmogelijk om weg te leggen. ..
  10,00€
  VerlanglijstWishlist
 • My First Memory - Brandweerman Sam
  Voor het spannende zoeken naar bij elkaar passende kaartjes zijn concentratie en een goed geheugen nodig. Wie weet als eerste waar de 2 bij elkaar horende kaartjes liggen? De kleintjes winnen het vaak gemakkelijk van volwassenen. memory® in XL formaat, met als thema brandweerman Sam. ..
  18,00€
  VerlanglijstWishlist
 • My First Memory
  Kan jij twee dezelfde kaartjes bij elkaar vinden? memory® van Ravensburger is al meer dan 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan... en hoe! Meestal winnen zij gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefent het kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden zoals concentratie en uithoudingsvermogen.   Door de grote kaarten van extra dik karton is deze memory® al geschikt voor de allerkleinsten. ..
  18,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Smart Games - IQ Mini
  Opgelet: Je ontvangt 1 puzzel in een willekeurige kleur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur? Laat ons gerust iets weten via het het opmerkingenveld bij het afsluiten van je bestelling.   De SmartGames IQ-lijn is een klein broertje rijker! IQ Mini is een innovatieve puzzel in 5 hippe kleuren om overal mee naartoe te nemen. Creëer je eigen uitdagingen door de blokkers te verplaatsen en vul het bord met de puzzelstukken. Kies je lievelingskleur en daag jezelf, vrienden en familie uit voor nog meer plezier.     1 supercompact spelbordje met transparant deksel, 6 kleurrijke puzzelstukken.   ..
  9,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Pietje Precies
  In Pietje Precies probeer je de afstand tussen 2 gaten op één bord te matchen met 2 gekleurde cirkels op het andere bord. Het spelverloop is eenvoudig: pak 2 borden en leg 1 bord met de voorkant naar boven zodat je 8 gekleurde cirkels ziet. Leg het tweede bord met het meetlint naar boven. Bepaal welke 2 gekleurde cirkels op het eerste bord even ver uit elkaar liggen als de twee gaten van het tweede bord. Er is altijd maar 1 oplossing en je mag alleen je ogen gebruiken om de afstanden tussen de cirkels te bekijken en te beoordelen.   Pietje Precies is onderdeel van de Gele Reeks: spelenderwijs leren voor kinderen.   https://youtu.be/cSIc0RUo2z4 ..
  12,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Yatzy
  Het is tijd voor dobbelen met het Spel Yatzy! In dit klassieke spel rollen alle spelers vijf dobbelstenen en proberen ze verschillende combinaties te maken. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder.   Inhoud:   5 dobbelstenen Dobbelbeker Scoreformulier De spelregels Het spel Yatzy is geschikt voor twee tot acht spelers vanaf vijf jaar. ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • SmartMax: My First Wobbly Cars
  Ga op een hobbeldebobbel avontuur met deze magnetische autootjes! Maak je eigen wiebeltrein en trek hem voort. Mix je autootjes met de metalen ballen en creëer verschillende wiebelende combinaties. Of gebruik het trekkoord als vishengel! ..
  28,00€
  VerlanglijstWishlist
 • SmartMax: My First Totem
  Bouw je eigen totem maar let goed op alle details. De SMARTMAX totem is niet alleen superleuk magnetisch speelgoed bestaande uit 8 blokken met verschillende vormen, geluiden en structuren maar bevat ook 24 opdrachten met de meest diverse totem-constructies. ..
  28,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Zoo Run
  Zoo Run neemt jou en de dieren van de zoo mee op een knotsgek avontuur. Ontdek twee spellen in dezelfde doos, afhankelijk van wat je zoekt: je kunt samen pret beleven, of tegen elkaar spelen! Werk samen om zoveel mogelijk dieren uit de zoo te bevrijden voordat de verzorger terugkomt (in de coöperatieve variant voor spelers vanaf 4 jaar). Daarna neem je samen met je favoriete dier deel aan een krankzinnige kartrace (competitieve variant voor spelers vanaf 6 jaar).   https://youtu.be/tpHV32Kf15E ..
  17,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Ik Leer Recyclen
  Leer spelenderwijs recyclen met Ik Leer Recyclen! Ik Leer Recyclen van Jumbo leert kinderen spelenderwijs hoe zij het beste afval kunnen scheiden om te recyclen. Met behulp van de 7 spelletjes, activiteiten en tips ontdekken kinderen welk materiaal in welke bak thuishoort. Zo maken we samen de wereld een stukje schoner en mooier! Ik Leer Recyclen is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en bevat spelletjes die samen of alleen gespeeld kunnen worden. Dit educatieve spel is zelfcorrigerend; Op de achterkant van elk fiche staat de kleur van de bak waar dit in moet. Zo kunnen kinderen ook zelfstandig aan de slag met het thema recyclen.   Kinderen leren: Spelenderwijs afval recyclen. Verschillende materialen herkennen. Het afval op de juiste manier te scheiden ..
  13,50€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock