U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove

Over ons

Onze missie

Spelonk.be is een webshop die zich specialiseert in bord- en kaartspellen. Wij willen een ruim gamma uiteenlopende spellen aanbieden aan zeer scherpe prijzen. Ons assortiment bevat zowel kinderspellen, familiespellen als liefhebbersspellen met een uitgesproken thema en veel strategische uitdaging. Wij speuren constant de markt af op zoek naar de beste spellen, zowel nieuwigheden als klassiekers. Deze webshop is gemaakt door fervente bordspelers uit liefde voor het spel.

Bent u op zoek naar een titel die u niet kan terugvinden in onze shop? Laat het ons dan zeker weten via info[a]spelonk[punt]be. Dan zoeken wij uit of we dit spel kunnen vinden bij een van onze distributeurs.


Onze gegevens

Spelonk VOF
Geraardsbergsesteenweg 200
9400 Nederhasselt-Ninove
BELGIË
e-mail:info[at]spelonk.be

Tel.: 0498/66.69.10


BTW nr: BE.0718.925.002
IBAN: BE09 1431 0671 5057
BIC: GEBABEBB

Afhaaladres / Winkeladres:

Brakelsesteenweg 522A
9400 Voorde (Ninove)
BELGIË


 

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of klacht, klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan, of stuur een mail naar onze klantenservice: info[a]spelonk[punt]be.


 

Klachten of opmerkingen

Spelonk.be streeft naar een 100% klantentevredenheid en wij zullen onze uiterste best doen om dit te bewerkstelligen en uw wens als klant te behartigen. Mocht u desondanks toch een slechte ervaring hebben, dan horen wij dit graag. U kunt uw opmerking of klacht richten aan onze klantenservice op het e-mailadres info[a]spelonk[punt]be

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.


 

Onze algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn op een eenvoudige manier zo goed mogelijk uitgelegd op onze informatiepagina's. Klik hier om onze algemene voorwaarden in te zien.