Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kung Luiaard (4+)
  Kung-Fu is verleden tijd, de grote trend is Kung Luiaard! Om te slagen voor het meesterexamen moeten de kinderen om beurt de poses imiteren die staan afgebeeld op de luiaardkaarten die telkens worden omgedraaid. Gebruik daarvoor alle vaardigheden - en helpen mag!   ..
  6,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Logic Games: Waar is Wanda? (4+)
  De slimme Wanda houdt ervan om verstoppertje te spelen. Het hele gezin moet constant op zoek naar het rode monstertje. De kinderen helpen de familie Monster om Wanda te vinden in de kleurrijke drukte van het huis. Ze koppelen de monsters aan specifieke kamers en ontdekken wat Wanda van plan is. Hiervoor moet je de volgende basisvaardigheden gebruiken: observeren, combineren en ruimtelijk ordenen. De moeilijkheidsgraad van de 60 opdrachtkaarten stijgt per ronde. Wie lukt het ze allemaal op te lossen?   ..
  20,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Rhino Hero: Missing Match (4+)
  Artikelomschrijving Ronde voor ronde laat de schurk een tweeling van zijn keuze verdwijnen. De medespelers helpen Rhino Hero door de kaarten goed te bekijken zodat zij weten welke tweeling vermist wordt. Nu moet je snel zijn en de kaart pakken! Wie de meeste tweelingparen combineert, wint het spel.   Inhoud: 52 tweelingkaarten (= 26 paren), 1 verdwijnkaart Forrest Fox, 1 kaart Rhino Hero, 4 superhelden-speelfiguren (Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin), 1 zandloper, 1 handleiding.   ..
  7,00€ 9,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Volifanten (4+)
  De kinderen vullen hun eigen volifant door elk veld in zijn buik met minstens één blad te bedekken. De ruimte moet optimaal worden benut! Ronde voor ronde moet worden gekozen: welke voerfolie past beter? Wie als eerste een volle maag volifant kan voorleggen, wint het spel.   Inhoud: 5 3D-olifanten, 1 struikkaartje, 32 voederfolies, 1 handleiding.   ..
  13,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Regenboogbende (4+)
  In het spel Regenboogbende van het merk HABA ga je kristallen verzamelen. Hiervoor reis je naar de andere kant van de regenboog. Met wat geluk en ook gezond verstand wachten daar sprankelende wolkenkristallen op jou!   Tijdens het spel Regenboogbende gaan de spelers blauwe kristallen verzamelen. Deze kunnen ze transformeren naar goudgele kristallen (vijf blauwe kristallen = 1 goudgele kristal). Wie als eerste drie goudgele wolkenkristallen bezit, wint het spel!   De speler die aan de beurt is, gooit de kleurendobbelsteen. Gooit hij/zij bijvoorbeeld groen, dan mag hij/zij nieuwe kristallen leggen in een groene cirkel op het spelbord. Daarna kiest hij/zij een regenboog. Er zijn regenbogen in drie verschillende groottes. De s..
  24,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Dier op dier (4+)
  De dieren vormen een grote piramide. Nu wordt van de spelers veel aandacht en behendigheid gevraagd. De flamingo moet op de krokodil klimmen, het schaap op de flamingo, de slang op het schaap … Nu alleen het evenwicht niet verliezen! De speler die als eerste al zijn dieren veilig in de hoogte heeft gestapeld, is de winnaar.    Inhoud: 1 krokodil, 4 flamingo’s, 4 apen, 4 toekans, 4 slangen, 4 kamelen, 4 schapen, 4 schildpadden, 1 dobbelsteen, 1 spelhandleiding     ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Boerderijbende (4+)
  De dieren van boer Stan gaan er graag vandoor. Breng hen terug naar de stal. Het enige wat jullie daarvoor nodig hebben, is een portie geluk met de dobbelsteen. Overleg ook onderling goed met elkaar. Als jullie erin slagen om de dieren op de boerderij te houden, winnen jullie samen het spel.   ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Drakenjacht (4+)
  HELP! De drakenburcht wordt aangevallen door gemene draken! Telkens weer worden de bewoners van de burcht door de draken gevangen genomen. Dat moet stoppen en daarom wordt de hulp van de dobbelspelers zeer gewaardeerd. Door het werpen met de dobbelstenen en het gooien van de juiste kleuren kunnen de brutale draken worden verjaagd, zodat de arme burchtbewoners eindelijk weer vrij kunnen leven. Maar pas op... Een dobbelsteen waarmee grijs is gedobbeld, belandt meteen in de waterput en mag niet meer worden gebruikt. Wie erin slaagt om tijdens het bevrijden van de burchtbewoners de meeste punten verzamelt, die wint het spel.    Het dobbelspel kent twee moeilijkheidsniveau's voor extra uitdaging. Geschikt voor drakenvangers vanaf 4 jaar..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Gris en grijp! (4+)
  In dit HABA spel draait het allemaal om snelheid. Verzamel jij de meeste kaartjes?   Alle spelers moeten zo snel mogelijk de kaartjes grijpen die overeenkomen met de net gegooide afbeelding. Maar opgelet: wordt 'vuur' gegooid, dan mag niemand grissen. Diegene met de meeste kaartjes is de winnaar van het spel.   Met 4 dobbelstenen, 24 kaartjes met afbeeldingen, 1 handleiding.   ..
  6,00€ 8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mini Boomgaard (4+)
  In de boomgaard hangen de sappigste kersen, appels, pruimen en peren. Maar iemand wil ze stelen: raaf Theo is in aantocht! Nu hebben de spelers wat geluk met de dobbelstenen nodig. Samen proberen ze het fruit te oogsten voordat de gulzige raaf de boomgaard bereikt.       ..
  7,00€ 9,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Buntikus (4+)
  In het vrolijke land Buntikus zijn alle kleuren verdwenen! Kun jij de inwoners helpen om alle huizen, bloemen, luchtballonnen en regenbogen weer te laten stralen?    Rol met de dobbelstenen om te kijken welk nummer en welke kleur je hebt. Kleur een van de vakjes met dat nummer in met de kleur die je gedobbeld hebt. Een klein beetje geluk is een vereiste bij dit spel, maar je moet natuurlijk ook wel goede keuzes maken, want anders win je niet. Je wint wel als jij als eerste de kleurplaat helemaal ingekleurd hebt.    Dit spel kun je spelen met 2 tot 4 spelers, duurt ongeveer tien minuten om te spelen. Het spel bevordert de concentratie en het leren van getallen en kleuren en is voor kinderen vanaf 4 ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Little Fox Dierendokter (4+)
  Het is druk in de HABA-boomhutpraktijk van Fox de dierendokter. Help de kleine vos om de patiënten correct te behandelen. Daarvoor heb je wat geluk nodig met de dobbelstenen. Verzorg jij als eerste 5 verschillende dieren?   ..
  6,50€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove