Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Regenboogbende (4+)
  In het spel Regenboogbende van het merk HABA ga je kristallen verzamelen. Hiervoor reis je naar de andere kant van de regenboog. Met wat geluk en ook gezond verstand wachten daar sprankelende wolkenkristallen op jou!   Tijdens het spel Regenboogbende gaan de spelers blauwe kristallen verzamelen. Deze kunnen ze transformeren naar goudgele kristallen (vijf blauwe kristallen = 1 goudgele kristal). Wie als eerste drie goudgele wolkenkristallen bezit, wint het spel!   De speler die aan de beurt is, gooit de kleurendobbelsteen. Gooit hij/zij bijvoorbeeld groen, dan mag hij/zij nieuwe kristallen leggen in een groene cirkel op het spelbord. Daarna kiest hij/zij een regenboog. Er zijn regenbogen in drie verschillende groottes. De s..
  24,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Dier op dier (4+)
  De dieren vormen een grote piramide. Nu wordt van de spelers veel aandacht en behendigheid gevraagd. De flamingo moet op de krokodil klimmen, het schaap op de flamingo, de slang op het schaap … Nu alleen het evenwicht niet verliezen! De speler die als eerste al zijn dieren veilig in de hoogte heeft gestapeld, is de winnaar.    Inhoud: 1 krokodil, 4 flamingo’s, 4 apen, 4 toekans, 4 slangen, 4 kamelen, 4 schapen, 4 schildpadden, 1 dobbelsteen, 1 spelhandleiding     ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Boerderijbende (4+)
  De dieren van boer Stan gaan er graag vandoor. Breng hen terug naar de stal. Het enige wat jullie daarvoor nodig hebben, is een portie geluk met de dobbelsteen. Overleg ook onderling goed met elkaar. Als jullie erin slagen om de dieren op de boerderij te houden, winnen jullie samen het spel.   ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Drakenjacht (4+)
  HELP! De drakenburcht wordt aangevallen door gemene draken! Telkens weer worden de bewoners van de burcht door de draken gevangen genomen. Dat moet stoppen en daarom wordt de hulp van de dobbelspelers zeer gewaardeerd. Door het werpen met de dobbelstenen en het gooien van de juiste kleuren kunnen de brutale draken worden verjaagd, zodat de arme burchtbewoners eindelijk weer vrij kunnen leven. Maar pas op... Een dobbelsteen waarmee grijs is gedobbeld, belandt meteen in de waterput en mag niet meer worden gebruikt. Wie erin slaagt om tijdens het bevrijden van de burchtbewoners de meeste punten verzamelt, die wint het spel.    Het dobbelspel kent twee moeilijkheidsniveau's voor extra uitdaging. Geschikt voor drakenvangers vanaf 4 jaar..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Slot Siddersteen (4+)
  Het zal spoken vannacht in slot Siddersteen! In dit grappige spel van HABA breng je de slotbewoners aan het schrikken. Win het spel en word meesterspook!   De kleine spookjes moeten de slotbewoners met een luide "boe!" aan het schrikken brengen. Let goed op want er mogen slechts bepaalde bewoners aan het schrikken worden gemaakt. Alleen wie een goed geheugen heeft en de meeste slotbewoners kan onthouden, wordt meesterspook.   4 spoken (in vier kleuren), 36 spookkaarten, 20 slotbewonerkaarten, spelregels.   ..
  6,00€ 7,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Gris en grijp! (4+)
  In dit HABA spel draait het allemaal om snelheid. Verzamel jij de meeste kaartjes?   Alle spelers moeten zo snel mogelijk de kaartjes grijpen die overeenkomen met de net gegooide afbeelding. Maar opgelet: wordt 'vuur' gegooid, dan mag niemand grissen. Diegene met de meeste kaartjes is de winnaar van het spel.   Met 4 dobbelstenen, 24 kaartjes met afbeeldingen, 1 handleiding.   ..
  6,00€ 8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mini Boomgaard (4+)
  In de boomgaard hangen de sappigste kersen, appels, pruimen en peren. Maar iemand wil ze stelen: raaf Theo is in aantocht! Nu hebben de spelers wat geluk met de dobbelstenen nodig. Samen proberen ze het fruit te oogsten voordat de gulzige raaf de boomgaard bereikt.       ..
  9,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Buntikus (4+)
  In het vrolijke land Buntikus zijn alle kleuren verdwenen! Kun jij de inwoners helpen om alle huizen, bloemen, luchtballonnen en regenbogen weer te laten stralen?    Rol met de dobbelstenen om te kijken welk nummer en welke kleur je hebt. Kleur een van de vakjes met dat nummer in met de kleur die je gedobbeld hebt. Een klein beetje geluk is een vereiste bij dit spel, maar je moet natuurlijk ook wel goede keuzes maken, want anders win je niet. Je wint wel als jij als eerste de kleurplaat helemaal ingekleurd hebt.    Dit spel kun je spelen met 2 tot 4 spelers, duurt ongeveer tien minuten om te spelen. Het spel bevordert de concentratie en het leren van getallen en kleuren en is voor kinderen vanaf 4 ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Little Fox Dierendokter (4+)
  Het is druk in de HABA-boomhutpraktijk van Fox de dierendokter. Help de kleine vos om de patiënten correct te behandelen. Daarvoor heb je wat geluk nodig met de dobbelstenen. Verzorg jij als eerste 5 verschillende dieren?   ..
  6,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Eenhoorn Flonkerglans: Stapelwolken (4+)
  In het coöperatieve stapelspel Eenhoorn Flonkerglans: Stapelwolken probeer je samen alle wolkenkristallen te verzamelen. Ideaal om je fijne motoriek en behendigheid te trainen.   In het wolkenkasteel komen de vrienden van de eenhoorns regelmatig op bezoek. Er is echter niet voldoende plek voor iedereen. Daarom moeten ze uitbreiden. Werk samen met je tegenspelers en gebruik je vingervaardigheid om alle eenhoorns en wolkenkristallen te stapelen. Slaag je daarin, dan winnen jullie samen het spel.   ..
  16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Sokken Zoeken (4+)
  "Kennen jullie het sokkenmonster? Het sokkenmonster zit het liefst in de kleerkast en woelt al je sokken door elkaar! Er ligt al een enorme berg voor jullie. Wie vindt het snelst de sokken die bij elkaar horen?   ..
  7,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Mini Sokken Zoeken (4+)
  Een leuk, snel en spannend minispel, waarbij de spelers op zoek moeten naar de zelfde sokken om er paren van te maken   ..
  9,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock