Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Categorie:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Magneetspel Stadslabyrint (1.5+)
  Fraai vormgegeven magneetspel in het thema van het stadse leven met o.a. een rotonde en park   Hiermee kunnen kleine verkeersregelaars aan de slag: de knikkers met het magnetische stokje naar de parkeerplaats brengen, de draaischijf bewegen en zo het verkeer op de rotonde regelen en met de schuifsteen een straat afzetten. De knikkers kunnen naar hartelust worden verplaatst. Materialen: hout, kunststof, metaal. Afmetingen: 25x21,5 cm. Dit speelgoed stimuleert concentratie en de fijne motoriek.   ..
  19,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Rijgspel - Op de boerderij (1.5+)
  Vrij rijgen of volgens de opgavenkaarten? Met dit rijgspel van HABA hebben kleine kampioenen de keuze. Zijn ze met z’n tweeën, dan kunnen ze ook een spannend tastspel spelen en de spelfiguren om de beurt uit het zakje halen.   Inhoud: 2 rijgsnoeren met stal, 1 koe, 1 kalf, 1 paard, 1 veulen, 1 klaverblad, 1 bloem, 1 melkbus, 1 hoefijzer, 4 opgavenkaarten, 1 zakje.   ..
  25,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Rechercheur Muis stopt het gespuis (5+)
  De boeven willen uitbreken! Rechercheur Muis is hen op het spoor, maar hij heeft de speurneuzen van de spelers nodig. Wie zat als laatste in de cel met de vluchttunnel? Als de spelers de juiste tip geven, hebben ze de ontsnappingspoging verijdeld en wordt de boef weer gevat. Wie de meeste ontsnapte boeven inrekent, is de winnaar!   ● kan ook als coöperatieve of solovariant worden gespeeld ● met alarm en beweeglijk speelbord voor echte speurneuzen   Inhoud: 1 gevangenis (doos, 3 speelborden, inzetkruis), 15 boevenplaatjes, 1 vluchtauto, 4 vergrootglazen, 4 boevendossiers, 1 alarmsysteem (geluiddeksel), 1 rechercheur Muis (houten draaifiguur), 1 dobbelsteen, 44 beloningssterren, 1 handleiding Materiaal :Een verdraaid spannend..
  16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Jubileumuitgave Boomgaard - 35 jaar (3+)
  In de boomgaard hangen de sappigste kersen, appels, pruimen en peren. Maar iemand wil ze stelen: raaf Theo is in aantocht! Nu hebben de spelers wat geluk met de dobbelstenen nodig. Samen proberen ze het fruit te oogsten voordat de gulzige raaf de boomgaard bereikt. Inhoud: 10 appels, 10 peren, 10 paar kersen, 10 pruimen, 4 fruitmanden, 1 ravenpuzzel (9 stukken), 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, 1 spelbord, 1 handleiding       ..
  35,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Regenboogbende (4+)
  In het spel Regenboogbende van het merk HABA ga je kristallen verzamelen. Hiervoor reis je naar de andere kant van de regenboog. Met wat geluk en ook gezond verstand wachten daar sprankelende wolkenkristallen op jou!   Tijdens het spel Regenboogbende gaan de spelers blauwe kristallen verzamelen. Deze kunnen ze transformeren naar goudgele kristallen (vijf blauwe kristallen = 1 goudgele kristal). Wie als eerste drie goudgele wolkenkristallen bezit, wint het spel!   De speler die aan de beurt is, gooit de kleurendobbelsteen. Gooit hij/zij bijvoorbeeld groen, dan mag hij/zij nieuwe kristallen leggen in een groene cirkel op het spelbord. Daarna kiest hij/zij een regenboog. Er zijn regenbogen in drie verschillende groottes. De s..
  24,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Hop in galop! (3+)
  Hop hop, paardje in galop! Breng als eerste je paard terug naar de boerderij en neem alles mee wat het nodig heeft in dit leuke spel voor de kleinsten van HABA.   Na een dag op de wei moeten de paarden terug naar de boerderij. Gooi met de juiste dobbelsteen en breng je paardje als eerste naar z'n box. Verzamel onderweg de wortels, de haver en de hoefijzers. Met een beetje geluk staat jouw paard als eerste te hinniken in z'n stal.   1 speelbord, 4 houten paarden, 4 verzamelkaarten met ieder 7 puzzelstukken, 1 rode dobbelsteen, 1 blauwe dobbelsteen, 2 horden (voor de variant “hordenloop”), spelregels.     ..
  19,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Dier op dier (4+)
  De dieren vormen een grote piramide. Nu wordt van de spelers veel aandacht en behendigheid gevraagd. De flamingo moet op de krokodil klimmen, het schaap op de flamingo, de slang op het schaap … Nu alleen het evenwicht niet verliezen! De speler die als eerste al zijn dieren veilig in de hoogte heeft gestapeld, is de winnaar.    Inhoud: 1 krokodil, 4 flamingo’s, 4 apen, 4 toekans, 4 slangen, 4 kamelen, 4 schapen, 4 schildpadden, 1 dobbelsteen, 1 spelhandleiding     ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Monza Jubileumeditie (5+)
  De 20ste jubileumeditie van Monza, een razend spannend en razendsnel dobbelspel waarbij jij als eerste de finish moet zien te bereiken.   Met een beetje geluk en een hoop strategie win jij misschien wel de grote prijs van Monza! Bij dit razend spannende dobbelspel is het de bedoeling dat je jouw raceauto het snels over de baan manouvreert. Rol de zes dobbelstenen en de kleuren die je gooit zijn de vakjes die je mag gebruiken om te racen en andere coureurs in te halen. Welke kleuren je dobbelt is geluk, maar de ware strategie zit hem in hoe je de kleuren gebruikt. Bij de juiste volgorde kun je je tegenspelers met gemak bijhouden, inhalen of zelfs op ze uitlopen, maar bij de verkeerde volgorde maak je geen kans op de beker. Een razend spannend en vooral razendsnel spe..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellenzoo (3+)
  Het is leuk in de dierentuin! Mijn eerste spellenzoo bundelt 10 educatieve spellen die het concentratievermogen en de tastzin prikkelen en die hoeveelheden, getallen en vormen leren herkennen. Kom je mee op ontdekkingstocht?     ..
  31,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Boomgaard (3+)
  Oogst het fruit voor de raaf er mee vandoor gaat! In dit leuke spel van HABA voor de kleintjes bepaalt de dobbelsteen of je de raaf te snel af bent.   Pluk 1 of 2 vruchten van de boomgaard naargelang het aantal ogen op de dobbelsteen of leg een stukje van de ravenpuzzel in het midden. Als je alle fruit geoogst hebt voor de ravenpuzzel volledig is, win je!   Met 10 appels, 10 peren, 10 paar kersen, 10 pruimen, 4 fruitmanden, 1 ravenpuzzel (9 onderdelen), 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, 1 spelbord, 1 spelhandleiding.   ppen     ..
  38,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Boerderijbende (4+)
  De dieren van boer Stan gaan er graag vandoor. Breng hen terug naar de stal. Het enige wat jullie daarvoor nodig hebben, is een portie geluk met de dobbelsteen. Overleg ook onderling goed met elkaar. Als jullie erin slagen om de dieren op de boerderij te houden, winnen jullie samen het spel.   ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Ganzenpas (3+)
  Er wordt geganzensport: Greetje Gans huppelt en hurkt, wiebelt en waggelt in de wei... En de kinderen doen mee! Een coöperatief bewegingsspel voor 2 - 6 vrolijk snaterende kinderen.         ..
  7,50€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock