Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Categorie:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hop in galop! (3+)
  Hop hop, paardje in galop! Breng als eerste je paard terug naar de boerderij en neem alles mee wat het nodig heeft in dit leuke spel voor de kleinsten van HABA.   Na een dag op de wei moeten de paarden terug naar de boerderij. Gooi met de juiste dobbelsteen en breng je paardje als eerste naar z'n box. Verzamel onderweg de wortels, de haver en de hoefijzers. Met een beetje geluk staat jouw paard als eerste te hinniken in z'n stal.   1 speelbord, 4 houten paarden, 4 verzamelkaarten met ieder 7 puzzelstukken, 1 rode dobbelsteen, 1 blauwe dobbelsteen, 2 horden (voor de variant “hordenloop”), spelregels.     ..
  19,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Dier op dier (4+)
  De dieren vormen een grote piramide. Nu wordt van de spelers veel aandacht en behendigheid gevraagd. De flamingo moet op de krokodil klimmen, het schaap op de flamingo, de slang op het schaap … Nu alleen het evenwicht niet verliezen! De speler die als eerste al zijn dieren veilig in de hoogte heeft gestapeld, is de winnaar.    Inhoud: 1 krokodil, 4 flamingo’s, 4 apen, 4 toekans, 4 slangen, 4 kamelen, 4 schapen, 4 schildpadden, 1 dobbelsteen, 1 spelhandleiding     ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Monza Jubileumeditie (5+)
  De 20ste jubileumeditie van Monza, een razend spannend en razendsnel dobbelspel waarbij jij als eerste de finish moet zien te bereiken.   Met een beetje geluk en een hoop strategie win jij misschien wel de grote prijs van Monza! Bij dit razend spannende dobbelspel is het de bedoeling dat je jouw raceauto het snels over de baan manouvreert. Rol de zes dobbelstenen en de kleuren die je gooit zijn de vakjes die je mag gebruiken om te racen en andere coureurs in te halen. Welke kleuren je dobbelt is geluk, maar de ware strategie zit hem in hoe je de kleuren gebruikt. Bij de juiste volgorde kun je je tegenspelers met gemak bijhouden, inhalen of zelfs op ze uitlopen, maar bij de verkeerde volgorde maak je geen kans op de beker. Een razend spannend en vooral razendsnel spe..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellenzoo (3+)
  Het is leuk in de dierentuin! Mijn eerste spellenzoo bundelt 10 educatieve spellen die het concentratievermogen en de tastzin prikkelen en die hoeveelheden, getallen en vormen leren herkennen. Kom je mee op ontdekkingstocht?     ..
  31,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Boomgaard (3+)
  Oogst het fruit voor de raaf er mee vandoor gaat! In dit leuke spel van HABA voor de kleintjes bepaalt de dobbelsteen of je de raaf te snel af bent.   Pluk 1 of 2 vruchten van de boomgaard naargelang het aantal ogen op de dobbelsteen of leg een stukje van de ravenpuzzel in het midden. Als je alle fruit geoogst hebt voor de ravenpuzzel volledig is, win je!   Met 10 appels, 10 peren, 10 paar kersen, 10 pruimen, 4 fruitmanden, 1 ravenpuzzel (9 onderdelen), 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, 1 spelbord, 1 spelhandleiding.   ppen     ..
  38,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Boerderijbende (4+)
  De dieren van boer Stan gaan er graag vandoor. Breng hen terug naar de stal. Het enige wat jullie daarvoor nodig hebben, is een portie geluk met de dobbelsteen. Overleg ook onderling goed met elkaar. Als jullie erin slagen om de dieren op de boerderij te houden, winnen jullie samen het spel.   ..
  10,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Ganzenpas (3+)
  Er wordt geganzensport: Greetje Gans huppelt en hurkt, wiebelt en waggelt in de wei... En de kinderen doen mee! Een coöperatief bewegingsspel voor 2 - 6 vrolijk snaterende kinderen.         ..
  7,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Drakenjacht (4+)
  HELP! De drakenburcht wordt aangevallen door gemene draken! Telkens weer worden de bewoners van de burcht door de draken gevangen genomen. Dat moet stoppen en daarom wordt de hulp van de dobbelspelers zeer gewaardeerd. Door het werpen met de dobbelstenen en het gooien van de juiste kleuren kunnen de brutale draken worden verjaagd, zodat de arme burchtbewoners eindelijk weer vrij kunnen leven. Maar pas op... Een dobbelsteen waarmee grijs is gedobbeld, belandt meteen in de waterput en mag niet meer worden gebruikt. Wie erin slaagt om tijdens het bevrijden van de burchtbewoners de meeste punten verzamelt, die wint het spel.    Het dobbelspel kent twee moeilijkheidsniveau's voor extra uitdaging. Geschikt voor drakenvangers vanaf 4 jaar..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Toverketel (5+)
  Verzamel de tovenaarsleerlingen rond de Toverketel. Door de juiste ingrediëntenkaartjes te draaien, maken ze een reeks elixirs. Wie als eerste de juiste mix van toverdrankjes brouwt, wint. Aan de slag!   ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Dappere dwergen (5+)
  De spelers tikken met de hamer waardevolle schatten van de doos af. Om de opdrachten te vervullen, moeten ze telkens het juiste aantal en soort edelstenen verzamelen. Maar wees voorzichtig: wie te hard tikt, maakt draak Dragomir wakker en verliest zijn buit! Wie als eerste zijn 4 karretjes helemaal vult, is de winnaar.     ..
  16,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Slot Siddersteen (4+)
  Het zal spoken vannacht in slot Siddersteen! In dit grappige spel van HABA breng je de slotbewoners aan het schrikken. Win het spel en word meesterspook!   De kleine spookjes moeten de slotbewoners met een luide "boe!" aan het schrikken brengen. Let goed op want er mogen slechts bepaalde bewoners aan het schrikken worden gemaakt. Alleen wie een goed geheugen heeft en de meeste slotbewoners kan onthouden, wordt meesterspook.   4 spoken (in vier kleuren), 36 spookkaarten, 20 slotbewonerkaarten, spelregels.   ..
  7,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellen: Naar Bed! (2+)
  Train je geheugen met dit leuke spel van HABA. Slaag jij erin om de dieren snel naar bed te brengen?   Het is de hoogste tijd om naar bed te gaan! Maar het konijn, de beer en de kat kunnen niet slapen, want hun bedden, hoofdkussens en dekens zijn helemaal overhoop gehaald. Bovendien wil elk dier ook absoluut zijn favoriete knuffeldier. Wanneer de kinderen een goed geheugen en een beetje geluk bij het omdraaien van de plaatjes hebben, kunnen de dieren naar bed. Ideaal spel om het thema 'bedtijd' bespreekbaar te maken.   Met 3 dierenfiguren, 3 knuffeldieren, 3 bedjes, 3 hoofdkussens, 3 dekens, 20 plaatjes, 1 aanlegplaat, 1 handleiding.   ..
  11,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock