Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hazelnoot Hamsteren (3+)
  De kinderen helpen Annie Hamster met het vinden van de voorwerpen die bij haar voorwerp passen. Wie het goed heeft, krijgt een gouden hazelnoot als beloning. Wie als eerste drie gouden hazelnoten verzamelt, wint.     ..
  6,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Kees Kakelbont (3+)
  Kees schildert te gekke kleurrijke afbeeldingen. Maar daarvoor heeft deze creatieve knul wel heel veel kleuren nodig! De kinderen lopen met Kees van tube naar tube, door de kaartjes om te draaien en de kleuren te benoemen. Zo verzamelen ze veel gekleurde stippen als aandenken. Maar pas op: hondje Toffee steelt de kwasten! Wie als eerste zeven stippen op zijn kiel heeft verzameld, is de winnaar.   Inhoud: 1 speelfiguur Kees, 1 spelbord, 45 afbeeldingskaarten, 4 aflegkaartjes, 40 verfklodders, 1 handleiding.     ..
  15,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Walter Wikkelspin (3+)
  Walter de spin en zijn spinnenvriendjes hebben vandaag een wel heel mooi en groot net gesponnen. Daarin landen geen vliegen, maar kaas, snoepjes en andere lekkernijen! De kinderen helpen de spinnen er naartoe te kruipen door met de dobbelsteen te gooien en slim te rijgen. Maar pas op: het spindraad wordt steeds korter ... wie zijn spin het langste over het web kan laten kruipen, is de winnaar. Inhoud: 4 spinnen, 4 spinnenwebben, 4 touwtjes (spindraad), 1 dobbelsteen, 1 handleiding.   ..
  12,00€ 15,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Hop in galop! (3+)
  Hop hop, paardje in galop! Breng als eerste je paard terug naar de boerderij en neem alles mee wat het nodig heeft in dit leuke spel voor de kleinsten van HABA.   Na een dag op de wei moeten de paarden terug naar de boerderij. Gooi met de juiste dobbelsteen en breng je paardje als eerste naar z'n box. Verzamel onderweg de wortels, de haver en de hoefijzers. Met een beetje geluk staat jouw paard als eerste te hinniken in z'n stal.   1 speelbord, 4 houten paarden, 4 verzamelkaarten met ieder 7 puzzelstukken, 1 rode dobbelsteen, 1 blauwe dobbelsteen, 2 horden (voor de variant “hordenloop”), spelregels.     ..
  15,00€ 19,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellenzoo (3+)
  Het is leuk in de dierentuin! Mijn eerste spellenzoo bundelt 10 educatieve spellen die het concentratievermogen en de tastzin prikkelen en die hoeveelheden, getallen en vormen leren herkennen. Kom je mee op ontdekkingstocht?     ..
  31,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Boomgaard (3+)
  Oogst het fruit voor de raaf er mee vandoor gaat! In dit leuke spel van HABA voor de kleintjes bepaalt de dobbelsteen of je de raaf te snel af bent.   Pluk 1 of 2 vruchten van de boomgaard naargelang het aantal ogen op de dobbelsteen of leg een stukje van de ravenpuzzel in het midden. Als je alle fruit geoogst hebt voor de ravenpuzzel volledig is, win je!   Met 10 appels, 10 peren, 10 paar kersen, 10 pruimen, 4 fruitmanden, 1 ravenpuzzel (9 onderdelen), 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, 1 spelbord, 1 spelhandleiding.   ppen     ..
  38,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Ganzenpas (3+)
  Er wordt geganzensport: Greetje Gans huppelt en hurkt, wiebelt en waggelt in de wei... En de kinderen doen mee! Een coöperatief bewegingsspel voor 2 - 6 vrolijk snaterende kinderen.         ..
  7,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Lucky Langhals (3+)
  De magen van de giraffen knorren luid. De begeerde lekkernijen hangen echter net aan de allerhoogste takken van de boom. De spelers draaien om beurt kaartjes om en leggen die bij hun giraf. De giraf met de langste hals wint.   ..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spelletjesdoos (3+)
  Met deze spelletjesdoos van HABA zullen de kinderen een tijdje zoet zijn. Maar liefst 10 spellen! Veel plezier met deze mooie bord- en kaartspellen.   10 spelletjes met eenvoudige spelregels en korte speelduur voor een geslaagde kennismaking met de wereld van de gezelschapsspellen!   Met 3 paarden, 3 koeien, 3 varkens, 3 schapen, 2 rode appels, 2 pruimen, 2 eieren, 2 kaaspuntjes, 2 slablaadjes, 2 worteltjes, 1 boer, 1 ogendobbelsteen, 1 kleurendobbelsteen, 9 sterren, 1 maan, spelregels.     ..
  36,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Kikkersprongen (3+)
  Vier vrolijke knikkerkikkers zijn klaar voor de grote springwedstrijd. Ze springen de vijver rond en komen met wat dobbelgeluk op de juiste waterlelie terecht. Draai als eerste alle bloemblaadjes van je lelie om en win!   Met makkelijke en moeilijke variant: voor de kleinste springertjes vanaf 3 jaar en voor oudere turbospringers tot 7 jaar. ..
  15,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Parelparty (3+)
  Ben jij klaar voor een feestje? Vier een echte Parelparty met de familie Mossel! De familie Mossel stelt hun mooiste parels ter beschikking voor mooie parelkettingen. Door te dobbelen kun je de krab, het zeepaardje en andere onderwatervriendjes helpen om de parels te verzamelen om er een mooie ketting van te maken. Maar pas op, want de grote octopus vindt parels ook erg mooi, en verzamelt driftig mee met zijn acht armen. Aan het eind van het spel tel je alle parels bij elkaar op door ze aan je ketting te rijgen, en wie de meeste parels aan zijn ketting heeft wint. Parelparty is een mooi vormgegeven spel, met meer dan 60 houten parels. Het bijhouden van de score helpt leren tellen en het rijgen van de kralen bevordert de fijne motoriek. Een spannend spel om met de hele fam..
  15,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Wie zoekt, die vindt! (3+)
  Een leuk verstopspel van HABA! Kan jij de dieren terugvinden?   De dieren op de boerderij spelen maar al te graag verstoppertje. Maar wat is nu het beste verstopplekje? Jij gaat op zoek! Gelukkig krijg je de hulp van boerderijhond Waldi.   Met 6 verstopplaatsen, 6 verstopafdekkingen, 4 dierenvrienden, 17 puntensterren, 1 figuur boerderijhond Waldi, 1 kleurendobbelsteen, 1 handleiding.     ..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove