Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Jubileumuitgave Boomgaard - 35 jaar (3+)
  In de boomgaard hangen de sappigste kersen, appels, pruimen en peren. Maar iemand wil ze stelen: raaf Theo is in aantocht! Nu hebben de spelers wat geluk met de dobbelstenen nodig. Samen proberen ze het fruit te oogsten voordat de gulzige raaf de boomgaard bereikt. Inhoud: 10 appels, 10 peren, 10 paar kersen, 10 pruimen, 4 fruitmanden, 1 ravenpuzzel (9 stukken), 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, 1 spelbord, 1 handleiding       ..
  35,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Hop in galop! (3+)
  Hop hop, paardje in galop! Breng als eerste je paard terug naar de boerderij en neem alles mee wat het nodig heeft in dit leuke spel voor de kleinsten van HABA.   Na een dag op de wei moeten de paarden terug naar de boerderij. Gooi met de juiste dobbelsteen en breng je paardje als eerste naar z'n box. Verzamel onderweg de wortels, de haver en de hoefijzers. Met een beetje geluk staat jouw paard als eerste te hinniken in z'n stal.   1 speelbord, 4 houten paarden, 4 verzamelkaarten met ieder 7 puzzelstukken, 1 rode dobbelsteen, 1 blauwe dobbelsteen, 2 horden (voor de variant “hordenloop”), spelregels.     ..
  19,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spellenzoo (3+)
  Het is leuk in de dierentuin! Mijn eerste spellenzoo bundelt 10 educatieve spellen die het concentratievermogen en de tastzin prikkelen en die hoeveelheden, getallen en vormen leren herkennen. Kom je mee op ontdekkingstocht?     ..
  31,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Boomgaard (3+)
  Oogst het fruit voor de raaf er mee vandoor gaat! In dit leuke spel van HABA voor de kleintjes bepaalt de dobbelsteen of je de raaf te snel af bent.   Pluk 1 of 2 vruchten van de boomgaard naargelang het aantal ogen op de dobbelsteen of leg een stukje van de ravenpuzzel in het midden. Als je alle fruit geoogst hebt voor de ravenpuzzel volledig is, win je!   Met 10 appels, 10 peren, 10 paar kersen, 10 pruimen, 4 fruitmanden, 1 ravenpuzzel (9 onderdelen), 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, 1 spelbord, 1 spelhandleiding.   ppen     ..
  38,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Ganzenpas (3+)
  Er wordt geganzensport: Greetje Gans huppelt en hurkt, wiebelt en waggelt in de wei... En de kinderen doen mee! Een coöperatief bewegingsspel voor 2 - 6 vrolijk snaterende kinderen.         ..
  7,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Lucky Langhals (3+)
  De magen van de giraffen knorren luid. De begeerde lekkernijen hangen echter net aan de allerhoogste takken van de boom. De spelers draaien om beurt kaartjes om en leggen die bij hun giraf. De giraf met de langste hals wint.   ..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Mijn eerste spelletjesdoos (3+)
  Met deze spelletjesdoos van HABA zullen de kinderen een tijdje zoet zijn. Maar liefst 10 spellen! Veel plezier met deze mooie bord- en kaartspellen.   10 spelletjes met eenvoudige spelregels en korte speelduur voor een geslaagde kennismaking met de wereld van de gezelschapsspellen!   Met 3 paarden, 3 koeien, 3 varkens, 3 schapen, 2 rode appels, 2 pruimen, 2 eieren, 2 kaaspuntjes, 2 slablaadjes, 2 worteltjes, 1 boer, 1 ogendobbelsteen, 1 kleurendobbelsteen, 9 sterren, 1 maan, spelregels.     ..
  36,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Kikkersprongen (3+)
  Vier vrolijke knikkerkikkers zijn klaar voor de grote springwedstrijd. Ze springen de vijver rond en komen met wat dobbelgeluk op de juiste waterlelie terecht. Draai als eerste alle bloemblaadjes van je lelie om en win!   Met makkelijke en moeilijke variant: voor de kleinste springertjes vanaf 3 jaar en voor oudere turbospringers tot 7 jaar. ..
  15,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Parelparty (3+)
  Ben jij klaar voor een feestje? Vier een echte Parelparty met de familie Mossel! De familie Mossel stelt hun mooiste parels ter beschikking voor mooie parelkettingen. Door te dobbelen kun je de krab, het zeepaardje en andere onderwatervriendjes helpen om de parels te verzamelen om er een mooie ketting van te maken. Maar pas op, want de grote octopus vindt parels ook erg mooi, en verzamelt driftig mee met zijn acht armen. Aan het eind van het spel tel je alle parels bij elkaar op door ze aan je ketting te rijgen, en wie de meeste parels aan zijn ketting heeft wint. Parelparty is een mooi vormgegeven spel, met meer dan 60 houten parels. Het bijhouden van de score helpt leren tellen en het rijgen van de kralen bevordert de fijne motoriek. Een spannend spel om met de hele fam..
  15,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Wie zoekt, die vindt! (3+)
  Een leuk verstopspel van HABA! Kan jij de dieren terugvinden?   De dieren op de boerderij spelen maar al te graag verstoppertje. Maar wat is nu het beste verstopplekje? Jij gaat op zoek! Gelukkig krijg je de hulp van boerderijhond Waldi.   Met 6 verstopplaatsen, 6 verstopafdekkingen, 4 dierenvrienden, 17 puntensterren, 1 figuur boerderijhond Waldi, 1 kleurendobbelsteen, 1 handleiding.     ..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Kleine regenboogrups (3+)
  In het kleurrijke verzamelspel Kleine regenboogrups van HABA proberen de kleintjes alle stukken van de rups achter elkaar te leggen. Makkelijke spelregels, ideaal voor beginnende spelertjes!   Met 1 kleurendobbelsteen, 4 kaartensets regenboogrups (per set 8 kaarten), spelregels.     ..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Pinguflip (3+)
  Als mama pinguïn vis op stokjes uitdeelt, flitsen de pinguïnkindjes van schots naar schots. Echter bij het afzetten, keren de schotsen steeds om en verschijnen er nieuwe actiesymbolen. De speler die met zijn eerste pinguïnkind het eerst drie rondjes aflegt, wint.   Inhoud: 16 ijsschotsen, 8 vis-op-stok-kaartjes, 4 kleine pinguïns, 4 pinguïnstenen, 1 ijsdobbelsteen, 1 handleiding    ..
  5,50€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock