Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dieren Van De Wereld (6+)
  De spelers moeten erachter komen welke dieren achter de raadselkaarten zijn verstopt. Daarbij ontdekken ze telkens meer dierlijke eigenschappen en vaardigheden. Des te minder aanwijzingen ze nodig hebben om de oplossing te vinden, des te verder ze mogen doorlopen. Wie als eerste de grote dierenwereld rondgaat, is de winnaar. ..
  19,00€ 25,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Logic Games: Milo's Waterpark (6+)
  Milo's Waterpark van het merk Haba is een vrolijk denkspel, waarbij je Milo in zijn subberband van de waterglijbaan moet zien te laten glijden. Een solo spel waarbij logisch denken tot de oplossing leidt.   In Milo's waterpark is het motto splash plezier en snelheid! De sensatievan het seizoen is een waterglijbaan die in een handomdraai naar wens kan worden veranderd. Het is belangrijk om de kleurrijke delen van de glijbaan z¢ te schuiven dat knikker Milo er elegant doorheen kan suizen. Een goed overzicht en een vaste hand zijn hierbij onmisbaar. De moeilijkheidsgraad van de 60 opdrachtkaarten stijgt per ronde. Wie lukt het ze allemaal op te lossen?   ..
  25,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Vallei der Vikingen (6+)
  In de Vallei der Vikingen vindt het vatenkegelspel plaats. Ben jij moedig, behendig en koelbloedig genoeg?   Zorg dat je met de kogel de juiste vaten omver kegelt en de Vikingen tactisch op de steiger opstelt. Neem je teveel risico's? Dan plons je misschien als eerste in het water en vertrek je met lege handen. Wie de meeste goudstukken buitmaakt, wint het spel.   ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • ABC - Toverduel (6+)
  Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC - Toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte letter past? Een betoverend letterspel van Haba.   ..
  5,00€ 6,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Overal erwtjes (6+)
  De spelers moeten orde brengen in de grote erwtenchaos: door te sorteren, te rekenen en te ruilen, proberen ze de erwtenkaarten van 1 - 6 in de juiste volgorde te plaatsen om als beloning reuzenerwten te krijgen. Wie erwtendieven en pecherwten trotseert en op het einde de meeste reuzenerwten heeft, wint het spel.   Inhoud:123 erwtenkaarten (87 erwtenpuntkaarten, 21 erwtensmurries, 5 erwtendieven, 5 pecherwten, 5 bonuserwten), 12 reuzenerwten (overwinningspunten), 1 handleiding.   ..
  8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Monstervangst (6+)
  Zorg dat je snel bent en de verschillende monsterkaartjes goed in het oog houdt. Is het aantal monsters hetzelfde als op de dobbelsteen? Dan proberen de spelers om als eerste de juiste monsterhand aan te tikken. Wie zo de meeste monsterkaartjes verzamelt,   • bevordert het begrip van hoeveelheden en aantallen • eenvoudige regels om snel veel plezier aan het spel te beleven • een leuk geschenk voor elke gelegenheid   Inhoud: 4 monsterhanden, 36 monsterkaartjes, 1 dobbelsteen, 1 handleiding   Een monsterachtig reactiespel.   ..
  6,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove