Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Uitgever:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Taal
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vallei der Vikingen (6+)
  In de Vallei der Vikingen vindt het vatenkegelspel plaats. Ben jij moedig, behendig en koelbloedig genoeg?   Zorg dat je met de kogel de juiste vaten omver kegelt en de Vikingen tactisch op de steiger opstelt. Neem je teveel risico's? Dan plons je misschien als eerste in het water en vertrek je met lege handen. Wie de meeste goudstukken buitmaakt, wint het spel.   ..
  21,00€
  VerlanglijstWishlist
 • ABC - Toverduel (6+)
  Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC - Toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte letter past? Een betoverend letterspel van Haba.   ..
  6,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Overal erwtjes (6+)
  De spelers moeten orde brengen in de grote erwtenchaos: door te sorteren, te rekenen en te ruilen, proberen ze de erwtenkaarten van 1 - 6 in de juiste volgorde te plaatsen om als beloning reuzenerwten te krijgen. Wie erwtendieven en pecherwten trotseert en op het einde de meeste reuzenerwten heeft, wint het spel.   Inhoud:123 erwtenkaarten (87 erwtenpuntkaarten, 21 erwtensmurries, 5 erwtendieven, 5 pecherwten, 5 bonuserwten), 12 reuzenerwten (overwinningspunten), 1 handleiding.   ..
  6,00€ 8,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Monstervangst (6+)
  Zorg dat je snel bent en de verschillende monsterkaartjes goed in het oog houdt. Is het aantal monsters hetzelfde als op de dobbelsteen? Dan proberen de spelers om als eerste de juiste monsterhand aan te tikken. Wie zo de meeste monsterkaartjes verzamelt,   • bevordert het begrip van hoeveelheden en aantallen • eenvoudige regels om snel veel plezier aan het spel te beleven • een leuk geschenk voor elke gelegenheid   Inhoud: 4 monsterhanden, 36 monsterkaartjes, 1 dobbelsteen, 1 handleiding   Een monsterachtig reactiespel.   ..
  6,00€
  VerlanglijstWishlist
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock