Saboteur 20 Jaar Jubileum Editie

Uitgever: 999 Games
Boardgamegeek Score: 8.10 (92 votes)
Boardgamegeek Rank: Not Ranked
EAN: 8720289475437
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 19,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 17.55 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4:5:6:7:8:9:10:11:12
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2024
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Hand Management
Auteur Auteur Frederic Moyersoen
Op zoek naar het goud! Plotseling dooft het licht in de mijn. Er heeft weer eens een saboteur toegeslagen! Met gemene acties word je gehinderd bij je zoektocht naar de waardevolle schatten. Maar wie speelt in de goudmijn tegen jou? Pas aan het einde maken de karakters zich bekend. Deze jubileumeditie bevat speciale kaarten, mini-uitbreidingen en varianten voor nog meer avontuur!
 
Schatgravers en saboteurs zitten elkaar dwars in dit rollenkaartspel. De vraag is alleen wie aan welke kant staat!
Schatgravende dwergen hakken hun weg door een massieve berg. Er zijn goudzoekers, maar ook saboteurs. Maar wie is wie? Voor spelers met een stalen gezicht! Deze jubileumeditie bevat speciale kaarten, mini-uitbreidingen en varianten voor nog meer avontuur!
 
 
Wie speelt er Saboteur Jubileumeditie?
 
Saboteur is ideaal voor grote groepen, maar is met de uitbreiding ook al erg leuk vanaf 2 spelers. Je kunt elkaar lekker stangen bij dit spel, wat het zeer geschikt maakt om met vriendengroepen te spelen. Maar dit spel biedt speelplezier aan jong (vanaf 8) en oud, dus is ook erg goed met het gezin te spelen. Daarnaast duurt een potje Saboteur niet lang, dus is het een ideaal spel voor tussendoor.
 
 
Hoe speel je Saboteur Jubileumeditie?
 
 
Iedere speler krijgt een rollenkaart, die aangeeft of hij een saboteur of een schatgravende dwerg is. Hij houdt zijn rol voor iedereen geheim, maar mag natuurlijk ondertussen roepen wat hij wil. Verder krijgt iedere speler een aantal kaarten met gangen, gereedschap of sabotagemogelijkheden. De schatgravers hebben tot doel om de schat te vinden, terwijl de saboteurs dat proberen te voorkomen. Zo kunnen ze elkaars gereedschap saboteren of gangen de verkeerde kant uitleggen. Omdat niet met zekerheid kan worden vastgesteld wie bij welke partij hoort, kan het best voorkomen dat je zo een bondgenoot hindert. De winnende partij krijgt aan het einde van het spel een beloning. Wie na een aantal ronden de meeste beloningen heeft verzameld, wint het spel.
 
Varianten en uitbreidingen
 
 
Deze jubileumeditie bevat de eerste uitbreiding, die ervoor zorgt dat Saboteur al vanaf 2 spelers te spelen is. Verschillende mini-uitbreidingen en promokaarten vergroten de variatie en de bijgevoegde toernooispelregels maken het spel nog evenwichtiger en spannender.

U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove