Sabika (NL)

Uitgever: Keep Exploring Games
Boardgamegeek Score: 7.82 (1524 votes)
Boardgamegeek Rank: 1310
EAN: 8719327688786
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: 1 à 2 werkdagen
Prijs: 59,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 53.55 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 14
Speelduur Speelduur 90
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2022
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur German P. Millan
Op de heuvel Al-Sabika in Granada creëerde de Nasrid dynastie een van de meest indrukwekkende bouwwerken uit de geschiedenis, het Alhambra.
 
In Sabika speel je de rol van een van de Nasrid adellijken die heeft bijgedragen aan de bouw van de torens, tuinen en paleizen van dit eeuwenoude monument. Naast deze eervolle taak moet je ook handelsroutes opzetten door Europa en de Maghreb. Deze routes zullen je voldoende inkomsten opleveren om het veeleisende eerbetoon van de katholieke vorsten aan te kunnen. In ruil voor je werk krijg je militaire bescherming tegen de verschillende conflicten van het Taifarijk.
 
Sabika implementeert een nieuw mechanisme dat drie onderling verbonden rondelen integreert. Elk rondel richt zich op een ander scenario: de bouw van het Alhambra, het snijden van gedichten in de hallen en de export van goederen langs de handelsroutes. Dit alles speelt zich af in vijf tijdperken (rondes) en aan het einde van de vijfde ronde wint de speler die de meeste prestigepunten heeft verzameld.
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock