Preorder - Pampero (NL) (verwacht april 2024)

Uitgever: Intrafin
Boardgamegeek Score: 7.83 (143 votes)
Boardgamegeek Rank: 6978
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Prijs: 105,00€
Voor dit product betaalt u: 94.5 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 14
Speelduur Speelduur 105
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2024
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Action Retrieval Deck:Bag and Pool Building:End Game Bonuses:Hand Management:Income:Loans:Point to Point Movement:Set Collection:Turn Order: Stat-Based
Auteur Auteur Julián Pombo
Categorie Categorie Card Game:Economic:Environmental
Omdat Uruguay geen eigen natuurlijke grondstoffen heeft en niet te afhankelijk van haar buurlanden wil zijn, heeft de regering initiatieven opgezet om de opwekking en verdeling van energie binnen het hele land te verbeteren. 
Gelukkig waait Pampero, de sterke winterwinter, door heel Uruguay en is het de perfect plaats om energie op te wekken via windmolens. 
 
Pampero is een kaartgedreven actieselectiespel op basis van slim handbeheer waarvoor een flinke dosis strategische planning nodig is. 
Elke speler moet een balans zien te vinden tussen inkomsten, energievoorziening en actiekaarten om optimaal aan de verschillende scorecriteria van elk spel te kunnen voldoen. 
Je moet je energienetwerk uitbreiden en aan alle energiebehoeften van het hele land voldoen om de meest winstgevende speler te worden.
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock