Mojo (NL)

Uitgever: Geronimo
Boardgamegeek Score: 5.61 (183 votes)
Boardgamegeek Rank: 20243
EAN: 5430002001975
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 15,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 13.5 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5:6:7:8
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Antoni Guillen
Mojo betekent extreem veel geluk hebben in alles wat we doen. De energie ervan is aanwezig in de natuur en dieren zijn de vectoren ervan. Moge de Mojo met je zijn!
 
Om te winnen moet je aan het eind van het spel zo min mogelijk punten hebben. Gooi hiervoor je grote kaarten weg OF speel liever met de kleine kaarten. Deel je kaarten OF houd ze van dezelfde kleur. Heb je de Mojo kaart? Wees goed of je kunt er spijt van krijgen! Mojo is een echt gezelschapsspel. Hoe meer mensen er zijn, hoe sterker de interactie.
 
Het is ook leuk om verschillende strategieën uit te proberen tijdens het spelen. Afhankelijk van onze tegenstanders en onze kaarten zijn de opties talrijk, wat het spel dynamisch en bij elk spel anders maakt. Mojo betekent extreem veel geluk bij alles wat je doet. De natuur is de bron van zijn energie en dieren zijn zijn vectoren Moge de Mojo met je zijn!
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove