Endless Winter: Voorouders

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 8.21 (260 votes)
Boardgamegeek Rank: Not Ranked
EAN: 8718026305314
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, morgen geleverd
Prijs: 18,00€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 17.1 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 16.2 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 90
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2022
Type Type Uitbreiding
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Taalonafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Stan Kordonskiy
Met de uitbreiding voorouders voeg je nieuwe stammen en diersoorten toe aan het spel. Daarnaast voegen de cultuurkaarten twee nieuwe modules toe aan het spel: welvaart en strijd. 
 
Inhoud van het spel
75 stamkaarten (15 van 5 soorten)
10 cultuurkaarten (5 voor elke module)
60 dierkaarten (10 van 5 diersoorten en 5 van 2 diersoorten)
5 stamhoofdkaarten
spelregels
 
 
In Endless Winter reis je terug naar 10.000 jaar voor christus. Wanneer je het spel speelt, neem je de rol in van verschillende stamleiders die hun stammen leiden door verschillende tijdperken. Aan het begin van Endless Winter heb je de leiding over een jagers-verzamelaars groep, die je gedurende het spel moet helpen ontwikkelen tot een beschaafde stammengemeenschap. Dit doe je door op ontdekking te gaan, rond te trekken, je stam uit te breiden, te jagen op groot wild en door megalieten, grote stenen gebouwen, te bouwen.
 
Voorouders is een uitbreiding van het spel Endless Winter: Paleoamericans. Voorouders kan niet gespeeld worden zonder het basisspel.
 
Met de uitbreiding voorouders voeg je nieuwe stammen en diersoorten toe aan het spel. Daarnaast voegen de cultuurkaarten twee nieuwe modules toe aan het spel: welvaart en strijd. De nieuwe eigenschappen van stamhoofden die deze uitbreiding bevat, zorgen ervoor dat je Endless Winter: Paleoamericans als een compleet ander spel evenaart.
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock