Endless Winter: Grotschilderingen (NL)

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 7.97 (446 votes)
Boardgamegeek Rank: Not Ranked
EAN: 8718026305291
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 23,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 21.15 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 70
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Uitbreiding
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Taalonafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Area Majority / Influence:Grid Movement:Modular Board:Movement Points
Auteur Auteur Stan Kordonskiy
Categorie Categorie Expansion for Base-game:Prehistoric:Territory Building
Met het nieuwe bordspel Endless Winter reis je terug naar 10.000 jaar voor christus. Wanneer je het spel speelt, neem je de rol in van verschillende stamleiders die hun stammen leiden door verschillende tijdperken. Aan het begin van Endless Winter heb je de leiding over een jagers-verzamelaars groep, die je gedurende het spel moet helpen ontwikkelen tot een beschaafde stammengemeenschap. Dit doe je door op ontdekking te gaan, rond te trekken, je stam uit te breiden, te jagen op groot wild en door megalieten, grote stenen gebouwen, te bouwen.
 
Grotschilderingen is een uitbreiding van het spel Endless Winter: Paleoamericans. Grotschilderingen kan niet gespeeld worden zonder het basisspel.
 
Met de uitbreiding Grotschilderingen wordt het element schilderen toegevoegd aan het spel. In de steentijd waren grotschilderingen een belangrijk onderdeel van het leven. Op deze manier wilde de oermens aan zijn nakomelingen achterlaten wat ze in die tijd deden. Ook in Endless Winter: Paleoamericans is het nu mogelijk om grotschilderingen te maken. De uitbreiding bevat vier grotschilderborden waarop spelers stippen kunnen verbinden met elkaar om krachtige beloningen te ontvangen.
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove