Preorder - Zoo Vadis (NL) (verwacht 2024)

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 7.70 (1721 votes)
Boardgamegeek Rank: 1252
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Prijs: 57,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 51.3 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5:6:7
Leeftijd Leeftijd 10
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2024
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Reiner Knizia
Wat als de dieren de baas zouden zijn van de dierentuin?
 
Waarschijnlijk zou er een verwilderde regering ontstaan, gebouwd op de steun van andere dieren en gevoed door roem, aandacht en bewondering van bezoekers. Uiteraard zouden de meest ambitieuze beesten onderhandelen voor een plek in de sterrententoonstelling en de belangrijkste ster zou tot dierentuinmascotte worden verkozen.
 
Om een plek te veroveren in de sterrententoonstelling moet elke diersoort zich een weg omhoog banen in de hiërarchie door een meerderheid aan stemmen of door de hulp van de dierenverzorger. 
 
De diersoort die onderweg de meeste lauwerkransen van enthousiaste fans en jaloerse rivalen heeft verzameld, is de dierentuinmascotte. Hoe krijg je steun en verdien je lauwerkransen? Door listige politiek, slimme onderhandelingen en meedogenloze plannen. 
 
Zoo Vadis is een nieuwe uitgave van Reinier Knizia’s cultklassieker: het onderhandelingsspel Quo Vadis? Zoo Vadis behoudt de politieke manier van spelen waar fans zo dol op waren, maar nu in combinatie met verschillende vernieuwingen en een moderne spelbeleving.
 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove