Preorder - Wanderlust (NL) (verwacht april 2024)

Uitgever: Geronimo
Boardgamegeek Score: 7.56 (47 votes)
Boardgamegeek Rank: 13614
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Prijs: 31,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 27.9 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4:5
Leeftijd Leeftijd 10
Speelduur Speelduur 70
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2024
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Julian Asleh
Spelers plannen reizen rond de wereld om de meeste locaties te bezoeken, prachtige bezienswaardigheden te bezoeken en onderweg medereizigers tegen te komen.
 
Een van de belangrijkste aspecten van dit spel is het trekken van transportkaarten om een van de drie steden linksboven op het bord te bezoeken. Dit is de "reisplanningsfase".
 
Je blijft op je plaats totdat je alle auto's, treinen, boten, vliegtuigjes of straaljagers hebt die je nodig hebt om de stad te bereiken. Elke verbinding op de kaart vertegenwoordigt een van deze vervoerswijzen. Pas als je je hele reis hebt gepland, kun je je kaarten inleveren en de reis maken. Je krijgt punten op basis van het aantal verbindingen. Hoe meer, hoe beter! Je moet een evenwicht zien te vinden tussen het sparen van te veel kaarten en het pakken van de bestemming voordat iemand anders dat doet.
 
Tot slot worden drie eindspelvoorwaarden willekeurig gekozen, zodat elk spel unieke doelen heeft.
 
 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove