Trio (NL)

Uitgever: Cocktail Games
Boardgamegeek Score: 7.31 (3602 votes)
Boardgamegeek Rank: 1023
EAN: 8717371242206
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: We zijn in verlof, we verzenden opnieuw vanaf dinsdag 06.08
Prijs: 12,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 11.25 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 6
Speelduur Speelduur 15
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2021
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Kaya Miyano
 
Trio is een kaartspel waarin spelers op zoek gaan naar three of a kind.
 
Het kaartspel bestaat uit 36 kaarten die drie keer 1-12 genummerd zijn. Spelers krijgen een aantal kaarten in de hand, die ze moeten sorteren van laag naar hoog, en de overige kaarten worden met de beeldzijden naar beneden op tafel gelegd.
 
Als je aan de beurt bent, kies je een willekeurige kaart om te openbaren, ofwel de lage of hoge kaart uit de hand van een speler (inclusief die van jezelf) of een open kaart van de tafel. Doe dit dan nog een keer. Als de twee kaarten hetzelfde getal tonen, ga je verder met je beurt; als dat niet het geval is, leg je de kaarten terug op de plek waar ze vandaan kwamen en beëindig je je beurt.
 
Als je drie kaarten met hetzelfde getal onthult, neem je deze kaarten als een set voor je. Als je de eerste speler bent die drie sets verzamelt, win je - behalve dat een speler meteen wint als hij de set van 7's verzamelt of twee sets die optellen of aftrekken tot 7, bijvoorbeeld 4's en 11's.
 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove