Terra Mystica: Automa Solo Box (NL)

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 8.42 (203 votes)
Boardgamegeek Rank: Not Ranked
EAN: 8718026305048
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 20,00€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 19 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 18 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2
Leeftijd Leeftijd 12
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2021
Type Type Uitbreiding
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Beperkt taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Route/Netwerk uitbouwen:Variabele fasevolgorde:Variabele spelerskrachten
Auteur Auteur Lines J. Hutter:Morten Monrad Pedersen:David J. Studley
Categorie Categorie Fantasy:Economie:Beschavingen:Territorium uitbouwen
Uitbreiding op het bordspel Terra Mystica.
 
Aan de horizon verschijnen schepen, die een nieuw tijdperk inluiden van handel en expansie inde wereld van TERRA MYSTICA. De volkeren bouwen scheepswerven en varen met hun schepen over de rivieren. Ook de Fakirs en de Dwergen blijven niet achter en sturen hun handelaren op pad om handel te drijven met de andere volkeren en nieuwe gebieden te ontdekken.
 
Een nieuw dubbelzijdig speelbord, de nieuwe bonuskaarten, de nieuwe scoretegels en de nieuwe stadstegels vormen samen deze uitbreiding voor Terra Mystica en zorgen gegarandeerd voor uren speelplezier!
 
In deze uitbreiding introdceren we Automa: een virtuele tegenstander zodat je Terra Mystica solo kunt spelen. Je kunt Automa spelen met het basisspel en de uitbreidingen Vuur & Ijs en Scheepvaart & Handel. Bewijs jezelf in de wereld van Terra Mystica en neem het op tegen één van de 10 Automa volkeren. Je kunt Terra Mystica Automa met verschillende moeilijkheidsgraden spelen. Deze uitbreiding bevat ook een variant om de Automa als een neutrale speler mee te laten spelen in een spel met 2 spelers. Dit is een uitbreiding. Je hebt het basisspel Terra Mystica nodig om te spelen.
 
Inhoud doos: 12 Volkkaarten, 3 Niveaukaarten, 33 Andere kaarten, 9 Scoretegels, 12 Scoretegels voor de uitbreiding Scheepvaart & Handel, 8 Andere tegelsspelregels.

 

U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock