De Taveernen van de Oude Stad

Uitgever: 999 Games
Boardgamegeek Score: 7.62 (8302 votes)
Boardgamegeek Rank: 232
EAN: 8719214427368
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 42,00€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 39.9 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 37.8 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 60
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2019
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Wolfgang Warsch
De Taveernen van de Oude Stad is een nieuw deckbuilding- en dobbelspel van de succesvolle spellenontwerper Wolfgang Warsch (Kwakzalvers van Kakelenburg, Clever, Brikks). Spelers proberen als herbergier drinkebroers en edellieden te lokken voor een welverdiende borrel. Proost!
 
In de Oude Stad komen burgers uit de omgeving regelmatig samen in de beroemde, schemerige taveernen. Iedere speler neemt de rol van een waard aan en probeert nieuwe, het liefst kapitaalkrachtige, gasten te werven. Alleen dan verdient hij voldoende geld om zijn taveerne uit te breiden.
 
Maar welke uitbreiding is de juiste? Een extra tafel of serveerster kan nooit kwaad, of toch liever investeren in een grotere opslagruimte voor het bier? Is er genoeg aandacht voor het binnenkomende geld? Of kan hij er beter voor zorgen dat het bier rijkelijk vloeit.
 
In De Taveernen van de Oude Stad probeert iedere speler de juiste dobbelstenen te kiezen, zijn bar uit te breiden en zijn persoonlijke kaartendeck zo winstgevend mogelijk uit te bouwen. Het spel bevat 5 modules waarmee je extra elementen toevoegt om het spel uit te breiden.
 
 

U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock