Star Wars: Bounty Hunters

Uitgever: Zygomatic
Boardgamegeek Score: 7.22 (245 votes)
Boardgamegeek Rank: 7275
EAN: 3558380117643
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 22,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 20.25 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 10
Speelduur Speelduur 25
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2024
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands:Frans
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Frederic Henry
Star Wars: Bounty Hunters is een licht strategiespel waarin spelers strijden om de beste premiejager van het heelal te worden. Spelers hebben drie doelen waarmee ze punten kunnen verdienen: doelwitten veroveren, contracten voltooien en droids en kratten kopen op de Jawa-markt.
 
Er is geen onderbreking in dit trekspel: iedereen speelt tegelijkertijd. De spelers beginnen met 4 kaarten op de hand. Elke beurt kiezen de spelers een kaart uit een van de beschikbare stapels (doelwitten, jagers, contracten en Jawa-markt). Daarna kunnen ze kiezen om een kaart te spelen of te verkopen. Tot slot geven ze hun overgebleven hand door aan hun linkerbuurman.
 
Doelwitkaarten hebben verdedigingswaarden, terwijl jager- en droidkaarten aanvalswaarden hebben. Om een doelwit te veroveren, moeten de spelers de verdedigingswaarden van het doelwit evenaren of overschrijden door jager- en droidkaarten voor hun doelwit te leggen. Zodra een doelwit is verslagen, wordt het horizontaal neergelegd.
 
Spelers kunnen ook contracten invullen door contractkaarten te kiezen. Deze geven bonuspunten voor het veroveren van specifieke doelwitten en het kopen van kratten.
 
De eerste speler die 4 doelwitten verovert, verdient bonussen en dit activeert de laatste 2 beurten. Met behulp van het scorepad tellen de spelers de punten die ze hebben verdiend met het veroveren van doelwitten, het vullen van contracten en het kopen van kratten. De speler met de meeste punten wordt uitgeroepen tot de beste premiejager van het heelal!
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove