Riff Raff

Uitgever: Zoch Verlag
Boardgamegeek Score: 6.91 (1952 votes)
Boardgamegeek Rank: 2063
EAN: 4015682050126
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 68,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 61.2 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2012
Type Type Basisspel
Taal Taal Engels
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Christoph Cantzler
Een behendigheidsspel waarbij spelers om beurten houten "spullen" op een schommelend houten schip laden. Flessen, matrozen, ratten en andere lading worden op de romp van het schip geplaatst en op drie ra's die uit de mast steken.
 
Elke speler heeft dezelfde set voorwerpen en een hand kaarten genummerd 1-10. Kies een kaart en onthul deze. Kies een kaart en onthul deze tegelijkertijd met de andere spelers. Als je aan de beurt bent, leg je een voorwerp naar keuze op het genummerde veld dat je hebt gekozen. Als de lading niet in evenwicht is, zal het schip heen en weer slingeren en kunnen een of meer voorwerpen van het schip vallen. Als je stukken van het schip laat vallen, kun je ze redden door ze op te vangen, maar wat je niet vangt wordt opgeteld bij de stukken die je kwijt moet raken. De eerste speler die al zijn voorwerpen kwijt is, wint het spel.
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock