Paranormale Detectives (NL)

Uitgever: 999 Games
Boardgamegeek Score: 6.98 (2498 votes)
Boardgamegeek Rank: 1766
EAN: 8719214428785
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Out Of Stock
Prijs: 27,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 24.3 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 40
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2019
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Hand Management:Patronen herkennen:Variabele spelerskrachten:Acteren:Lijnen trekken
Auteur Auteur Szymon Malinski:Adrian Orzechowski:Marcin Laczynski
Categorie Categorie Moord/Mysterie:Deductie
Paranormale detectives is een toegankelijk partyspel waarbij één speler de rol van de geest aanneemt en de andere spelers de rol van de detectives.
 
Het doel van het spel is om als eerste detective de omstandigheden rondom de dood van de geest te ontrafelen. Om het volledige verhaal te achterhalen, zijn er een aantal belangrijke vragen die beantwoord moeten worden.
De spelers kunnen door hun kaarten te spelen de geest verschillende vragen stellen. Bij elke kaart geeft de geest een ander soort antwoord. Dit kunnen geluiden, stukjes tekst of tarotkaarten zijn. De geest kan zelfs het antwoord met de hand van de speler tekenen. Er zitten een heleboel variabelen in wat hij of zij laat zien of horen, maar voor de ware paranormale detective is het niet onmogelijk om hier antwoorden in te “zien”.
Door de antwoorden juist te interpreteren kunnen detectives de benodigde zaken vaststellen. Was het misschien geen moord, maar een ongeluk? Lukt het je als eerste de antwoorden te vinden op de vragen – door wie, waar, hoe, met welk wapen en waarom de geest vermoord is? Dan win jij het spel!
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove