Mountain Goats

Uitgever: Allplay
Boardgamegeek Score: 6.84 (3275 votes)
Boardgamegeek Rank: 1684
EAN: 787790402145
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: We zijn in verlof, we verzenden opnieuw vanaf dinsdag 06.08
Prijs: 19,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 17.1 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 20
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2022
Type Type Basisspel
Taal Taal Engels
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Stefan Risthaus
In Mountain Goats werk je eraan om je geiten naar de top van 6 verschillende bergen te brengen waar ze punten kunnen scoren zolang ze daar blijven. Je kunt onderweg plekken delen met andere geiten, maar er is maar plek voor één geit op de top van elke berg. Als de geit van iemand anders naar de top van de berg gaat, schoppen ze je eraf en moet je opnieuw beginnen.
 
Het is een spel van timing. Je moet niet alleen naar de top van de berg zien te komen, maar daar ook aankomen wanneer niemand anders in de positie is om je eraf te schoppen.
 
Het is een spel waarin je je tegenstanders in de gaten moet houden. Maximaliseer je score, maar zorg er ook voor dat je niemand anders te veel laat scoren.
 
Er is de leuke kans om elkaar van de berg te stoten. Maar het voelt niet te gemeen, want je kunt alleen geiten terugslaan die in een scoringspositie staan en het is geen enorme tegenslag. Het is gewoon een normaal onderdeel van de cyclus van het spel.
 
 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove