Mission Control: Critical Orbit (NL)

Uitgever: Geronimo
Boardgamegeek Score: 7.33 (88 votes)
Boardgamegeek Rank: 10745
EAN: 5430002001838
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 36,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 32.4 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 15
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands:Frans
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Corey Andalora:Donnie Coleman
In 1972 voltooide SAGA (The Space and Aeronautics Global Alliance) met succes de allereerste reis naar Mars in hyperspace. Maar de festiviteiten werden afgebroken toen de bemanning van de Mercury 3-raket hun terugkeertijd miste en een explosie het schip beschadigde. Nu moet je samenwerken om de raket en de bemanning veilig thuis te brengen.
 
Mission Control: Critical Orbit is een asymmetrisch, coöperatief, rollend en schrijvend, realtime reddingsavontuur. Eén speler speelt de rol van Aethernaut Flight Commander en maximaal 3 spelers nemen de rol van Flight Controller op zich. Elk van de Controller-spelers heeft unieke taken waarmee hij gereedschap verdient dat de Aethernaut-speler nodig heeft om zuurstof en kritieke systemen te herstellen in de beschadigde raket. Als de Aethernaut een pad met polyomino's kan bouwen voordat de timer van 20 minuten is afgelopen, win je! Maar als je tijd om is, krijgt het schip een catastrofale mislukking waardoor de Mercury 3-raket in een baan om de aarde explodeert... en iedereen verliest.
 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove