Maple Valley (NL) (Retail Edition)

Uitgever: Happy Meeple Games
Boardgamegeek Score: 7.83 (445 votes)
Boardgamegeek Rank: 3704
EAN: 5419980260161
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 60,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 54 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4:5
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 60
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Hand Management:Set Collection
Auteur Auteur Roberta Taylor
Categorie Categorie Animals
Op de dag dat het laatste sneeuwvlokje van de winter is weggesmolten, komen alle beestjes uit hun knusse huizen om feest te vieren... en die dag is vandaag! Het jaarlijkse Lentefeest in Maple Valley is een bijeenkomst van vrienden die de warme maanden die voor de deur staan verwelkomen, en je hebt niet veel tijd om je voor te bereiden!
 
Terwijl de volwassenen het dorp in vorm brengen, moeten de jongste (en snelste) bosdieren van elk hol door de bloeiende bossen klauteren om de laatste taken te voltooien die het Festival tot een succes moeten maken. De paden zijn niet altijd even duidelijk; je moet klimmen, zwemmen en graven om de rijkste bossen te bereiken, verse lente-ingrediënten zoeken om de dorpelingen te helpen hun boodschappen te doen en curiosa opgraven die vaardige verkenners voor je groeiende team zullen aantrekken. Voor je het weet gaat de zon onder; zal het jouw harde werk zijn dat van het Festival van dit jaar het beste Festival ooit maakt?
 
Maple Valley speelt zich af in de verrukkelijke wereld van Creature Comforts en is een spel waarin je paden aflegt, vrienden vindt en een nieuw begin viert voor 1-5 beestjes.
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock