The King's Dilemma (EN)

Uitgever: Horrible Games
Boardgamegeek Score: 8.12 (1157 votes)
Boardgamegeek Rank: 869
EAN: 8056324760245
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 80,00€
Voor dit product betaalt u: 76 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 72 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5
Leeftijd Leeftijd 14
Speelduur Speelduur 50
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2019
Type Type Basisspel
Taal Taal Engels
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Stemmen
Auteur Auteur Hjalmar Hach:Lorenzo Silva
Categorie Categorie Fantasy:Negotiatie
Een koninkrijk besturen is zo makkelijk nog niet. Als leiders van de nobele huizen staan jullie de koning van Ankist in raad en daad bij om het koninkrijk naar een glorieuze toekomst te leiden. In dit verhaalgedreven legacy-spel bepalen alle spelers samen het lot van het rijk, generatie op generatie. Ga je voor het succes van jouw eigen huis of voor het grotere belang? Elke beslissing kan verstrekkende gevolgen hebben, dus bedenk goed wat jouw rol in de geschiedenis wordt!
 
Waarom wil je dit spel spelen? - Het spelmechanisme is simpel, maar het ijzersterke verhaal maakt dit tot een unieke ervaring. - Boordevol plotwendingen en mogelijke vertakkingen in het verhaal. Spelers weten nooit waar het heengaat. - Ieder nobel huis is uniek en heeft een andere achtergrond. Het spel biedt de mogelijkheid tot role-playen, zonder dat het geforceerd aanvoelt.
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock