The Isle of Cats (NL)

Uitgever: Intrafin
Boardgamegeek Score: 7.70 (21687 votes)
Boardgamegeek Rank: 142
EAN: 5425037741033
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 50,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 45 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 75
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Kaarten trekken:Patronen bouwen:Sets verzamelen:Tegels plaatsen
Auteur Auteur Frank West
Categorie Categorie Fantasy:Dieren:Puzzle
Betreed een betoverende wereld vol kleurrijke katten en onvergetelijke avonturen op het prachtige eiland "The Isle of Cats." Red zoveel mogelijk katten voordat de kwaadaardige Lord Vesh arriveert. Elke kat heeft een unieke tegel en behoort tot een speciale familie. De uitdaging is om ze allemaal op de boot te laten passen en tegelijkertijd de families bij elkaar te houden.
 
- Veelzijdigheid voor elk publiek: Geschikt voor 1 tot 4 spelers, met boeiende solo- en familievarianten. Zelfs doorgewinterde spelers worden uitgedaagd met een extra modus die hun vaardigheden test!
- Unieke tactische uitdagingen: Red katten en houd families bij elkaar! Uw strategisch inzicht wordt op de proef gesteld met polyomino-tegels voor waardevolle combinaties. Geen twee avonturen zijn hetzelfde.
- Avontuur en ontdekking: Verken het eiland, trek kaarten, vind schatten, sluit vriendschappen met Oshax en leer 38 unieke lessen voor verschillende manieren om punten te scoren.
 
Waag je aan de uitdaging en beleef het unieke plezier van kattenredding in "De Isle of Cats" - een wereld vol kleur, avontuur en strategische denkpuzzels die je hart zullen veroveren. 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove