Imhotep bundel [NL] + gratis playmat

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 7.23 (8455 votes)
Boardgamegeek Rank: 364
Beschikbaarheid:
In Stock
Prijs: 49,50€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 47.03 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 44.55 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 10
Speelduur Speelduur 40
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2016
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Beperkt taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Gebied controleren/beïnvloeden:Modulair bord
Auteur Auteur Phil Walker-Harding
Categorie Categorie Oudheid

Koop nu imhotep + uitbreiding en krijg er de promo's en playmat gratis bij.

Imhotep, de eerste en meest bekende architect van Egypte.Kun jij net als hem monumenten bouwen die eeuwen blijven staan? Je hebt schepen nodig om blokken steen te vervoeren naar de verschillende bouwplaatsen.Maar je bent niet de enige die bepaalt waar de schepen met hun lading heen varen. Je tegenstanders hebben zo hun eigen plannen en proberen die van jou te dwarsbomen.Er zal een heftige strijd ontstaan over de meest waardevolle ladingen met steen. Met tactisch vernuft en een vleugje geluk kun jij deze strijd winnen.

Een Nieuwe Dynastie is een uitbreiding voor IMHOTEP.Het bouwen van monumenten gaat verder!Je hebt aangetoond waardig te zijn en mag daardoor leiding geven bij het uitvoeren van nieuwe bouwplannen. Kun je nogmaals aantonen dat jij hiervoor de juiste persoon bent? Op de markt kom je nieuwe handelswaren tegen die je bij jouw werk kunt gebruiken. En jouw werk is ook bij de Egyptische goden niet ongemerkt gebleven. Ze belonen je als je jouw bouwvoornemens behaalt. Lukt dit echter niet, dan zal hun wraak zoet zijn.

De volgende promo's krijg je er ook gratis bij:

- De weddenschap
- Privéschepen
- De Gunst van de Farao

 

U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock