GROVE (NL)

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 7.83 (540 votes)
Boardgamegeek Rank: 2641
EAN: 8718026305352
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 14,50€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 13.78 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 13.05 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 5
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2021
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid NIet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Mark Tuck
Neem het in Grove op tegen jezelf! In dit solospel speel je elke beurt een kaart en overlap je de boomgaarden met elkaar. Je doel is om zoveel mogelijk citrusfruit te oogsten en punten te vergaren.
 
Zet je boomgaard in bloei door de boomgaardkaarten op de juiste manier op elkaar te leggen en fruit te verzamelen.
 
Grove is het citrusachtige vervolg op het bekroonde Orchard. Het spel is eenvoudig. Speel kaarten in je speelgebied en leg de kaarten zo elkaar dat je citrusfruit kunt oogsten. Zodra je bomen van hetzelfde fruit op elkaar legt, kun je fruit verzamelen en mag je een dobbelsteen op het veld plaatsen. Krijg hulp van de eekhoorn en zorg ervoor dat hij je niet dwars zit. Ook de kruiwagen kan goed van pas komen bij een extra grote lading fruit. Voeg nog meer uitdaging aan het spel toe en speel met de recepten op de achterkant van de kaarten.
 
Grove is een solospel dat je ook met meerdere spelers kunt spelen. Voeg de verschillende exemplaren samen en speel voor de meeste punten!
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock