Gasha

Uitgever: Gam'inBIZ
Boardgamegeek Score: 6.57 (321 votes)
Boardgamegeek Rank: 7284
EAN: 4262360070000
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Out Of Stock
Prijs: 14,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 13.05 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 7
Speelduur Speelduur 20
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2021
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Jason Levine
De spanning van een ballenautomaat
Wie kent die automaten met speeltjes in plastic ballen nou niet? Het is altijd spannend wat je zal krijgen. In Gasha beleef je die spanning in een gestroomlijnd verzamelspel dat leuk is voor jong en oud. Elke beurt trek je 2 kaarten. Op de achterkant van elke kaart zie je welke speeltjes je kunt krijgen. Kies de goede automaten en vorm van de speeltjes die je krijgt setjes die je kunt inwisselen voor punten en bonussen.
 
De spelregels van Gasha zijn heel toegankelijk zodat je het spel snel aanleert. Een fantastisch spel om met het gezin te spelen. De bijgesloten vereenvoudigde regels maken het spel ook geschikt voor jonge kinderen en onervaren spelers.
 
Een knipoog naar de Japanse Gashapons
Het vrolijke thema van Gasha is gebaseerd op de Japanse Gashapon-traditie: automaten waar je in ruil voor een muntje een plastic bal met een speeltje kunt trekken. Het spel is rijk geïllustreerd door Christine Alcouffe (Paper Tales, Yōkai) en Miguel Coimbra (7 Wonders, Small World) en is een lust voor het oog.
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock