Gamegenic Token Keep Blauw/Oranje

Uitgever: Gamegenic
Boardgamegeek Score: Geen score beschikbaar
Boardgamegeek Rank: Geen ranking beschikbaar
EAN: 4251715413333
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: We zijn in verlof, we verzenden opnieuw vanaf dinsdag 06.08
Prijs: 9,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 8.55 €
Een luxueuze Gamegenic Token Keep.
 
De Gamegenic Token Keep is de luxe versie van de Token Holder, een handig doosje waar je gemakkelijk tokens, dobbelstenen en andere accessoires in kan opbergen. De Token Keep is van klein formaat waardoor het weinig ruimte inneemt in je Holder Cave, Dungeon of een van de andere opbergsystemen van Gamegenic. Klein maar fijn want je bergt hier gemakkelijk 50 kaarten in sleeves of tokens en dobbelstenen in op. 
 
Gamegenic maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen voor een lange levensduur en optimale bescherming. Nexofyber buitenkant en zachte binnenvoerig, verwijderbare deksel met sterke magneten en volledig compitabel met andere Gamegenic opbergdozen maken de Token Keep een fantastische opbergsysteem voor je tokens en accessoires!
 
- Compitabel met andere Gamegenic producten.
- Ruimte voor 40 dubbel-gesleevede of 50 enkel-gesleevede kaarten.
- Duurzaam Nexofyber buitenzijde en fluwelen binnenkant.
- Sterkte magneten en volledig verwijderbare deksel.
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove