Gamegenic - Bastion 100+ XL: Black

Uitgever: Gamegenic
Boardgamegeek Score: Geen score beschikbaar
Boardgamegeek Rank: Geen ranking beschikbaar
EAN: 4251715413562
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 10,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 9.45 €
"Als je gaat staan, sta dan als een Bastion! - De Bastion 100+ XL is een zeer compacte en ijzersterke deckbox om 100+ kaarten met dubbele sleeve veilig te beschermen in dikke binnenhoezen.
Dankzij de doorschijnende materialen en slimme positionering van de sluitflappen is de bovenste kaart volledig zichtbaar van buitenaf zonder de doos te openen. Het innovatieve klikvergrendelingsmechanisme beschermt je deck terwijl je er toch gemakkelijk bij kunt.
gemakkelijke toegang. De Bastion 100+ XL bestaat uit 2 symmetrische delen die gemakkelijk om te bouwen zijn tot een kaartenstapel- en aflegstapelhouder.
De Bastion 100+ XL is perfect voor een grote verscheidenheid aan ruilkaartspellen. Dankzij het modulaire ontwerp past de Bastion 100+ XL
perfect passen in andere Gamegenic-producten. Hij wordt ook geleverd met een beschrijfbare sticker voor personalisatie.

 

U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove