Flamecraft (NL)

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 7.47 (10853 votes)
Boardgamegeek Rank: 381
EAN: 8718026305116
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Out Of Stock
Prijs: 44,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 40.05 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4:5
Leeftijd Leeftijd 14
Speelduur Speelduur 60
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2022
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Contracts:End Game Bonuses:Hand Management:Modular Board:Worker Placement:Different Worker Types
Auteur Auteur Manny Vega
Categorie Categorie Animals:Card Game:City Building:Fantasy
In Flamecraft ben je een vlammenbewaker die bedreven is in de kunst om met draken te praten. Ga op pad in het dorp, plaats draken in de shops, verzamel handelswaren en activeer betoveringen om de shops op te waarderen.
 
In het spel zijn 6 draken met elk hun eigen ambacht: brood, vlees, ijzer, kristal, planten en toverdranken. Plaats de draken in de juiste shops, want alleen zo kun je handelswaren en een beloning ontvangen.
 
Bouw reputatie op door te voldoen aan de gunsten van de draken en door een betovering te activeren. Ook de speciale draken die je aantrekt zullen aan het einde van het spel extra reputatie opleveren. De speler die aan het einde van het spel de meeste reputatie heeft opgebouwd, wint het spel. 
 

 

U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock