First in Flight (NL)

Uitgever: Happy Meeple Games
Boardgamegeek Score: 7.57 (569 votes)
Boardgamegeek Rank: 3210
EAN: 5419980362223
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 60,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 54 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 60
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Beperkt taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Matthew O'Malley:Ben Rosset
First in Flight is een push-your-luck, deck-building spel over de race naar de vroege vlucht. Spelers kruipen in de huid van de gebroeders Wright, Samuel Langley en andere pioniers op het gebied van vliegen en racen om de 'vliegers' te bouwen en te besturen die aan de moderne vliegtuigen voorafgingen.
 
Het vliegontwerp van elke speler wordt weergegeven door een stapel kaarten die ze gestaag kunnen verbeteren en verfijnen, en die onbekende ontwerpfouten kunnen bevatten die hun succes bedreigen.
 
Vliegen is een blackjackachtige uitdaging om een ontwerp te testen, nieuwe records te breken en ervaring op te doen -- hopelijk zonder te crashen. Daarna gaan spelers terug naar de werkplaats om hun toestellen te verfijnen en hun kansen op toekomstige vluchten te verbeteren. Er zijn tientallen beschikbare technologieën, pilootvaardigheden en vrienden in het veld beschikbaar voor spelers om hun eigen speelstijl en strategie aan te passen.
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock