Army Painter: DnD Underdark Paint Set

Uitgever: Army Painter
Boardgamegeek Score: Geen score beschikbaar
Boardgamegeek Rank: Geen ranking beschikbaar
EAN: 5713799750043
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: 1 à 2 werkdagen
Prijs: 23,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 20.7 €
Diep onder de voeten van de avonturiers ligt een hele wereld van terreur en kwaad. Voor sommigen kan dit het beste worden vermeden; voor anderen is het een roeping; voor de meesten is het de dood.
 
Welkom avonturier, in “the Underdark”- de meest vijandige en duistere plek die je je kunt voorstellen; een plek waar nachtmerries echt zijn, en gruwelen uit de diepte van terreur komen.
 
D&D Underdark is een uitbreiding op Nolzurs Marvelous Pigments-schilderreeks.
 
10 hoogwaardige acrylverven die speciaal is samengesteld om te passen bij de vele monsters en gruwelen die in deze nachtmerrie leven.
 
De Underdark-set bevat 8 kleuren die uniek zijn voor Dungeons and Dragons, en wordt ook geleverd met een exclusieve Drizzt Do’Urden-miniatuur in de set.
 
D & D OFFICIËLE SCHILDER-SERIE UITBREIDINGSSET
INCLUSIEF 10 HOOGWAARDIGE, NIET-GIFTIGE 12 ML WARPAINTS EN EXCLUSIEVE DRIZZT DO’URDENMINIATUUR!
BEVAT 8 KLEUREN DIE UNIEK ZIJN VOOR DUNGEONS & DRAGONS
Warpaints is een assortiment acrylverf van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen om gedetailleerde miniaturen te schilderen. De verf heeft een romige consistentie en is extreem rijk aan pigment, 100% niet giftig en geeft altijd een perfecte matte finish.
 

 

U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock