Army Painter: DnD Adventurers Paint Set

Uitgever: Army Painter
Boardgamegeek Score: Geen score beschikbaar
Boardgamegeek Rank: Geen ranking beschikbaar
EAN: 5713799750012
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Out Of Stock
Prijs: 23,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 20.7 €
Deze officiële D&D Paint Set bevat wonderbaarlijke pigmenten. Deze set biedt je een perfect startpalet van de 10 basis "must-have" -kleuren om je miniaturen te verven. De 10 kleuren acrylverf zijn van het The Army Painter Warpaints. Dit is een hoogwaardig merk dat speciaal verf ontwerpt om zeer gedetailleerd miniaturen te schilderen.
 
De Dungeons & Dragons- set bevat 1 metallic kleur, 1 brush-on primer en 1 handgemaakte kwast met hoogwaardige synthetische taklon-kwastharen en een verf handleiding. De verf heeft een romige consistentie en is buitengewoon rijk aan pigment. Hierdoor is het gemakkelijk aan te brengen en dekt de verf direct. Door het fijne pigment is de verf geschikt om aan te brengen met een kwast of een airbrush. De verf is 100% niet giftig en levert de perfecte matte afwerking. De hoge kwaliteit verf en uitgebreide inhoud maakt deze D&D Paint Set een perfecte set om mee te beginnen!
 
D&D miniature painting
De Dungeons & Dragons Paint Set wordt geleverd met een gratis Minsc & Boo-miniatuur om mee te beginnen. De kleuren uit de set zijn zorgvuldig samengesteld om de vele monsters en wezens van het D&D-universum te schilderen.
 
Door miniaturen met deze D&D Paint Set te schilderen, kun je het spel naar een hoger niveau tillen. De verf handleiding helpt zowel beginners als gevorderden de miniaturen tot leven te brengen door tot in detail de miniaturen te bewerken.
 

 

U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock