Diced Veggies (NL)

Uitgever: Happy Meeple Games
Boardgamegeek Score: 7.19 (607 votes)
Boardgamegeek Rank: 3814
EAN: 5419980362247
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 26,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 23.85 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 6
Speelduur Speelduur 40
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Josh Cappel:Jory Cappel:Rowan Cappel
Er staat iets lekkers te koken in de keuken en als getalenteerde chef-kok is het aan jou om de juiste ingrediënten zorgvuldig te verwerken tot culinaire meesterwerken. Bereid een grote verscheidenheid aan recepten uit de hele wereld en hype ze om extra lof te verdienen!
 
In Diced Veggies hanteer je om beurten het hakmes, waarbij je de ingrediënten van het gemeenschappelijke hakblok snijdt en toewijst aan de recepten waaraan je werkt. Dit unieke mechanisme om grondstoffen te verzamelen is de sleutel tot jullie heerlijke succes. Je moet niet alleen rekening houden met de specifieke groenten die je recepten nodig hebben... je kunt maar een beperkt aantal ogen pakken met elk hakje en met de juiste dobbelstenen kun je allerlei kwijlwaardige hypes vrijspelen om de score van een recept te verhogen!
 
Een slim hakmes is alles wat je nodig hebt om heerlijke recepten in elkaar te flansen in dit dobbelspel voor maximaal vier chef-koks!
 
Vertaald met DeepL.com (gratis versie)
 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove