De Betoverde Torens (NL)

Uitgever: HOT Games
Boardgamegeek Score: 7.38 (2238 votes)
Boardgamegeek Rank: 1308
EAN: 8717072044215
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 34,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 31.05 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2022
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Michael Kiesling:Wolfgang Kramer
Rond de Betoverde Torens is de spanning te snijden. De examens van de HBO der toverkunsten staan op het punt van beginnen.
 
In dit bordspel heeft iedere speler een klasje studenten. De klas die als eerst de flessen met toverdrank gevuld krijgt en vervolgens met alle leerlingen de Ravens Toren bereikt zijn automatisch geslaagd en kunnen aan het werk als gediplomeerd tovenaar.
 
Het speelbord is een grote cirkel met daar op 9 kleine torens en een grote (de Rovens Toren). Boven op de kleine torens staan de tovenaars in spe.  Iedere speler heeft 3 kaarten in zijn hand (de toverspreuken). Als je een kaart uitspeelt kan je een leerling laten lopen of een toren laten lopen. 
 
Het is goed mogelijk dat een beweging eindigt boven op een andere toren, niet alleen voor de studenten maar ook voor de torens. Er ontstaan dus stapels van torens. Zet je een toren bovenop een toren waar ook een tovenaar staat, dan mag je een van jouw flessen vullen met toverdrank.
 
De toverdrank kan je helpen om de tovenaars in de Rovens Toren te krijgen of om ze te bevrijden als ze opgesloten zitten in een stapel torens.
 
Dit familiespel is geschikt voor de hele familie. Eenvoudige regels snel op te zetten, snel te spelen en met heel veel uitdaging. 
 
De Betoverde Torens is gemaakt door het bekende duo Kiesling en Kramer. Je zou ze kunnen kennen van oa Azul, Take 5, El Grande of een van vele andere top spellen die van hun hand komen. 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove