Dale of Merchants (NL)

Uitgever: HOT Games
Boardgamegeek Score: 7.22 (3884 votes)
Boardgamegeek Rank: 744
EAN: 8717072008019
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Out Of Stock
Prijs: 17,50€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 16.63 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 15.75 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 10
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2015
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Beperkt taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Kaarten trekken:Dobbelen:Hand Management:Sets verzamelen:Take That:Deck Building
Auteur Auteur Sami Laakso
Categorie Categorie Fantasy:Dieren
Dale of Merchants is een spannend kaartspel waarbij zowel slimheid als sluwheid bepaalt wie mag toetreden tot het buitengewone gilde.
 
Iedere speler probeert de beste handelaar te worden van het handelaarsgilde. Door middel van deckbuilding probeer je goederen te verhandelen en een handelskraam te bouwen. Dale of Merchants dwingt de spelers tot het maken van moeilijke keuzes omdat iedere kaart op meerdere manieren gebruikt kan worden. Ga je voor de fantastische actie of voor nog meer coole kaarten ? Als je droomt van overwinning zul je in ieder geval je kaarten net zo snel weer moeten uitstallen als dat je ze koopt. In een beurt heeft de speler een van onderstaande actie mogelijkheden: marktactie ? kaart kopen van de markt techniekactie ? gebruik de speciale eigenschap van een kaart kraamactie ? leg een kaart in je kraam voorraadactie ? leg één of meerdere kaarten af op de aflegstapel.
 
Dale of Merchants is volledig Nederland met mooi vormgegeven artwork, 6 verschillende dierenvolken, met ieder hun eigen actie mogelijkheden en hoge herspeelbaarheid door de wisselende samenstelling van verschillende dierenvolken. Daarbij is er ook een team variant.

U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock