Claim Anniversary Edition

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 8.01 (30 votes)
Boardgamegeek Rank: 14238
EAN: 8718026305468
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 36,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 32.85 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 10
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Troeven en slagen
Auteur Auteur Scott Almes
Categorie Categorie Fantasy
Het allereerste jubileum van Claim wordt groots gevierd met een exclusieve gelimiteerde jubileumeditie! Binnenin de doos vind je alle vertrouwde facties van Claim en Claim 2, maar ze hebben allemaal een verfrissende make-over gekregen. Maar dat is nog niet alles! Er zijn maar liefst vijf getalenteerde illustratoren ingeschakeld om hun unieke kijk op twee facties te geven, en het resultaat is verbluffend. Deze prachtige en creatieve illustraties zullen de spelervaring naar een geheel nieuw niveau tillen.
 
Maar dat is niet het enige wat deze jubileumeditie te bieden heeft. Er zijn ook zeven gloednieuwe facties toegevoegd, elk met verrassende en intrigerende krachten en effecten. Dit zorgt voor een spelervaring vol onverwachte wendingen en strategische mogelijkheden.
 
Ben jij klaar om het eerste jubileum van Claim te vieren met deze unieke jubileumeditie? Ontdek de prachtige nieuwe illustraties en laat je verrassen door de nieuwe facties. Wat voor nieuwe strategieën zal ontdekt worden in dit feestelijke jubileumspel?
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock