Citytrip Brugge

Uitgever: Think out Box
Boardgamegeek Score: 7.82 (139 votes)
Boardgamegeek Rank: 8387
EAN: 7436950023012
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 24,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 21.6 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2022
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands:Engels:Frans:Andere
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Christof Van Conkelberge
In Citytrip Brugge kruip je in de rol van een reisgids. Je tracht een onvergetelijke uitstap samen te stellen, waarbij je rekening houdt met de wensen van de toeristen. De speler met de hoogste waarderingsscore wint Citytrip Brugge.
 
Het is een flip & write spel dat snel op te zetten en gemakkelijk te spelen is. Met een basis en gevorderd scorebord, 23 startpunten en 44 verschillende missies, zullen geen 2 spellen hetzelfde aanvoelen!
 
Eén speler draait de bovenste kaart van de actiestapel om. Gelijktijdig kiest iedereen 2 acties die horizontaal of verticaal naast elkaar liggen (=7 mogelijke combinaties). Elke speler creëert een weg en omcirkelt behaalde doelen die punten opleveren op het scoreblaadje. Het spel eindigt na 15 beurten.
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock