Castles of Burgundy: Special Edition (NL)

Uitgever: Awaken Realms
Boardgamegeek Score: 9.15 (6004 votes)
Boardgamegeek Rank: Not Ranked
EAN: 4005556270002
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Out Of Stock
Prijs: 163,00€
Voor dit product betaalt u: 146.7 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 95
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Engels
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Dice Rolling:End Game Bonuses:Grid Movement:Set Collection:Solo / Solitaire Game:Team-Based Game:Tile Placement:Worker Placement with Dice Workers
Auteur Auteur Stefan Feld
Categorie Categorie Dice:Medieval:Territory Building
Castles of Burgundy is een legendarisch bordspel ontworpen door Stefan Feld. In dit spel voor 1-4 spelers kruip je in de huid van een aristocraat die een klein vorstendom bestuurt. Probeer een nederzetting op te bouwen met machtige kastelen, handel te drijven, zilvermijnen te exploiteren en gebruik te maken van de kennis van reizigers.
Nu komt dit tijdloze spel terug met een extreem gepolijste, high-end speciale editie die het resultaat is van een samenwerking tussen Ravensburger en Awaken Realms.
 
In deze speciale editie kun je een compleet re-design van kunst en lay-out verwachten om ervoor te zorgen dat elk stuk geweldige kunst zal hebben en de bruikbaarheid in het spel zal verbeteren. Alleen de beste materialen (karton, kartonnen papier, doos, inlegvel, etc.) worden gebruikt om duurzaamheid en een eersteklas gevoel te bieden. Veel extra onderdelen brengen de spelervaring naar een hoger niveau, zoals dubbel gelaagde spelersborden, speciale zakjes voor zeshoeken, 30% grotere tegels of metalen munten.
 
 
Castles of Burgundy speelt zich af in de Bourgondische regio van het middeleeuwse Frankrijk. Elke speler kruipt in de huid van een aristocraat, die oorspronkelijk een klein vorstendom bestuurde. Tijdens het spelen moeten ze nederzettingen en machtige kastelen bouwen, handel drijven langs de rivier, zilvermijnen exploiteren en de kennis van reizigers gebruiken.
 
In het spel nemen de spelers nederzettingstegels van het speelbord en plaatsen deze in hun vorstendom, dat wordt vertegenwoordigd door een hertogdombord dat in het spelersbord wordt geplaatst.

 

U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove