Calico (NL)

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 7.53 (19039 votes)
Boardgamegeek Rank: 237
EAN: 8718026304577
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Out Of Stock
Prijs: 41,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 36.9 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4
Leeftijd Leeftijd 13
Speelduur Speelduur 40
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2020
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Patronen bouwen:Sets verzamelen:Tegels plaatsen
Auteur Auteur Kevin Russ
Categorie Categorie Abstract spel:Dieren:Puzzle
In Calico probeer je de mooiste en zachtste quilt te maken!
 
Verzamel en plaats lapjestegels met verschillende kleuren en patronen strategisch op je spelersbord. Je ontvangt namelijk punten voor de 3 verschillende opdrachttegels op je spelersbord. Dit gebeurt alleen wanneer je voldoet aan de voorwaarden per kleur en/of patroon. Verzamel knopen door de tegels met de juiste kleuren bij elkaar te leggen en trek trek de katten aan door de juiste patronen te gebruiken. Vorm een groep en ontvang per verzamelde knoop en aangetrokken kat punten. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten met de opdrachttegels, de katten en de knopen heeft verdiend, wint het spel!
 
Calico is een puzzelspel voor 1 tot 4 spelers. Met de bijgevoegde prestatieladder kun je ook alleen of met elkaar de uitdaging aangaan. Voltooi bepaalde opdrachten om zo quiltmeester te worden! In deze uitdaging (3 modules) vind je in totaal 30 verschillende opdrachten die je kunt voltooien.
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove