Preorder - De avonturen van Robin Hood [verwacht januari 2022]

Uitgever: 999 Games
Boardgamegeek Score: 7.84 (1006 votes)
Boardgamegeek Rank: 1438
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Prijs: 51,50€
Voor dit product betaalt u: 48.93 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 46.35 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 10
Speelduur Speelduur 60
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2021
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Cooperative Game:Scenario / Mission / Campaign Game:Storytelling
Auteur Auteur Michael Menzel
Categorie Categorie Fantasy:Medieval
Beleef het verhaal van Robin Hood als nooit tevoren! Reis in dit coöperatieve spel samen door Sherwood Forest en neem het op tegen de Sheriff van Nottingham en zijn trawanten. Ontdek alle mogelijkheden van het speelbord en ga op avontuur aan de hand van het begeleidende boek.
 
De Avonturen van Robin Hood maakt gebruik van innovatieve vondsten voor een unieke spelervaring. Zo maak je dankzij het begeleidende boek geleidelijk aan kennis met alle spelelementen en hoef je van te voren bijna geen spelregels door te nemen. Verplaatsen gebeurt door middel van een origineel systeem met speelstukken van verschillende lengtes, waardoor je vrij over het speelbord kunt reizen. Locaties op het bord veranderen tijdens het spel dankzij een vernuftige combinatie van inkepingen en verwisselbare lagen.
 
De Avonturen van Robin Hood is ontwikkeld en geïllustreerd door Michael Menzel, de bedenker van De Legende van Andor. Dit zie je terug in de prachtige artwork en het gemak waarmee je samen in het spel wegwijs wordt gemaakt. Een aanrader voor Andor-fans!
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock