After Us (NL)

Uitgever: Geronimo
Boardgamegeek Score: 6.84 (1923 votes)
Boardgamegeek Rank: 2338
EAN: 5430002001876
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: We zijn in verlof, we verzenden opnieuw vanaf dinsdag 06.08
Prijs: 40,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 36.45 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 1:2:3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 50
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2023
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Florian Sirieix
2083. De mensheid is tientallen jaren geleden uitgestorven en heeft slechts overblijfselen achtergelaten van haar tijd op aarde. Na verloop van tijd heeft de natuur overal land teruggewonnen. In deze herlevende wereld zijn apen zich blijven ontwikkelen. Ze verzamelden zich in stammen, groeiden, maakten zich menselijke voorwerpen eigen en gingen vooruit in hun zoektocht naar kennis. Als leider van zo'n stam moet jij ze naar collectieve intelligentie leiden.
 
After Us is een deck-building- en grondstoffenbeheerspel met een origineel en intuïtief combosysteem waarin spelers elk een stam apen leiden. Ze beginnen alleen met tamarins en combineren hun kaarten elke beurt om grondstoffen te verzamelen en overwinningspunten te vergaren, waarbij ze onderweg nieuwe apen in hun stam aantrekken: krachtige gorilla's, vindingrijke orang-oetans, veelzijdige chimpansees en wijze mandrillen. De eerste speler die 80 punten haalt, wint in de race naar collectieve intelligentie - en wint het spel.
 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove