Mini Dier op Dier (5+)

Uitgever: HABA
Boardgamegeek Score: Geen score beschikbaar
Boardgamegeek Rank: Geen ranking beschikbaar
EAN: 4010168254418
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 9,00€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 8.55 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 8.1 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2
Leeftijd Leeftijd 5
Speelduur Speelduur 15
Taal Taal Nederlands
Een bijzondere mini-variant van het behendigheidsspel Dier op Dier, waarbij je dierfiguren op elkaar stapelt - zeer geschikt voor onderweg en op vakantie.
 
Heb jij een vaste hand en genoeg concentratie? Je gaat het nodig hebben voor dit leuke spel! 
Dier op Dier is een klassieker van HABA, waarbij de spelers hun houten dierfiguren op moeten stapelen tot ze al hun figuren kwijt zijn. Dobbel om te zien of je een figuur mag stapelen en zet deze voorzichtig op de krokodil en de andere figuren. Wees voorzichtig, want als het valt heb je verloren. 
Deze nieuwe mini-versie is al even leuk, maar ook nog eens heel makkelijk mee te nemen. Dankzij het mooie blikje met een handzaam formaat, past het spel met gemak in elke tas of koffer. Neem hem mee als je op vakantie of uit logeren gaat, dan heb je altijd een leuk spelletje bij de hand!

 

U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock