Shaped Mickey - Puzzel (945)

Uitgever: Ravensburger
Boardgamegeek Score: Geen score beschikbaar
Boardgamegeek Rank: Geen ranking beschikbaar
EAN: 4005556160990
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 19,00€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 18.05 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 17.1 €
Deze Ravensburger puzzel van 945 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. Jong en oud zullen genieten van deze shaped birthday Mickey puzzel met 1000 stukjes. Ravensburger puzzel met 945 stukjes met als thema Disney Mickey Mouse.
 
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 945 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze shaped birthday Mickey puzzel met 945 stukjes.
 
Ravensburger is dan ook marktleider in veelzijdigheid en kwaliteit en heeft voor alle puzzelfans de juiste uitdagingen en afbeeldingen.
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock